Porsche 911 GT3 için Geri Sayım Başladı!

Almanya’nın dev spor otomotiv üreticisi Porsche yeni modelini 2021 yılında yola çıkarmaya hazırlanıyor. Porsche 911 GT3 4.0 litrelik turbo motoruyla 500 beygirin üzerinde güç üretecek!

gt3 porsche 911

Performansa Yönelik Tasarım Detaylarda Gizli!

Yeni Porsche 911 GT3’ün kamuflajlı fotoğraflarını görmüştük. Detaylarda ön kaputa yerleştirilen hava girişleri dikkat çekiyor. Bu hava girişleri ile model oldukça ”havalı” gözüküyor. En dikkat çeken detaylardan bir diğeri ise modelin arkasında yüksek konumlandırılmış spoiler. Büyük bir kanadı andıran spoiler, sadece tasarım anlamında değil, teknik anlamda da 911 GT3’ün performansına etki ediyor. Alışılmadık şekilde monte edilmiş bu spoiler sayesinde aracın aerodinamiği oldukça iyileştirilmiş.

gt3 porsche 911

Güçlü Motor, Performaslı Sürüş Porsche 911 GT3’te!

4.0 litrelik 6 silindirli 911 GT3 motoru sürüş limitlerini zorluyor. 9000 devir çevirebilme kabiliyetine sahip bu motorun, 500 beygirin üzerinde bir güç vermesi bekleniyor. Bu özellikleriyle yeni 911 GT3 selefine göre çok fazla yol kat etmiş gibi gözüküyor. Aktarım ise iki farklı opsiyon ile tercih edilebilecek. Yeni 911 GT3, 7 ileri çift kavramalı PDK otomatik şanzımanın yanı sıra, 6 ileri manuel şanzıman ile de satın alınabilecek. Manuel şanzıman ile bu güce hakim olmak son derece eğlenceli olmalı. Şaside ise yarıştan ilham alınarak yapılan birçok güncelleme mevcut. Özellikle ön süspansiyon düzeneğinde yer alan birçok yenilik var. Porsche mühendisleri ağırlığı azaltmak için ise modelin selefinde bulunan birçok ağır parçayı güncelleyerek otomobili hafiflettiklerini belirtiyorlar.

gt3 porsche 911 manuel

Porsche 911 GT3 Touring Versiyonla da Gelecek!

Marka tarafından GT3 Touring versiyonunun da yenileneceği açıklandı. Yenilenen GT3 Touring de tıpkı 911 GT3 gibi iki farklı aktarım seçeneği ile satışa sunulacak; manuel ve otomatik. Bu versiyonu bekleyen Porsche takipçileri GT3 Touring’i için şimdiden heyecanlanmaya başlayabilir.

 İkinci el satılık Porsche 911 ilanları

Porsche Roads Aplikasyonu Hava Kalitesini Bildiriyor!

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here