Almanların en ünlü spor araba üreticilerinden birisi olan Porsche bu sefer ürettiği yeni model bir araba ile değil sunduğu bir hizmet ile dikkat çekmeyi başardı. 1931 yılından bu tarafa Almanya merkezli olarak araç üreten firma müşterilerine efsane 911 modeli için hizmet veren bir donanımını tanıttı. Bu donanım aslında basit bir uygulama olarak görünse de kendisini farklı ve özel hissetmek isteyen Porsche müşterileri tarafından tercih edilebilecek bir detay olarak öne çıkıyor.

Belirli bir ücret karşılığında 911’in kaput kısmına parmak izinizi yapıştırma olarak bastırma olarak sunuyor. Firma bu hizmeti size sunmak için araç bedeline ek olarak 7.500 Euro talep ediyor.

Porsche 911 GT3 2021’de Yollara Çıkıyor!

Otomobili Kişileştirmek İsteyenlere Bu Hizmet Veriliyor

porsche 911

Porsche 911 sadece markanın değil aynı zamanda otomotiv sektöründe ki en ikonik araçlardan birisi olarak kabul ediliyor. 2019 yılında yenilenmiş versiyonu ile tekrar yollara çıkan bu araç geliştirilmiş yeni bir teknoloji ile insanlara kendilerine ait bir 911’e sahip olma şansı sunuyor. Bu hizmet şimdilik sadece Alman müşterilerine özel olarak sunuluyor.

“Ön kaput üzerine kendi parmak izinizi bastırmak” olarak lanse edilen özellik için 7500 Euro ödemeniz gerekiyor. Bu sayede tamamen size ait bir araca sahip olmanız mümkün kılınıyor. Bu maliyeti göze alan tüm Alman müşterilerine bu hizmeti şimdilik sunmaya devam ettikleri söyleniyor.

Porsche Kişileştirme Bölümü Tarafından Ortaya Çıkarıldı

911

Porsche tarafından kişileştirme ve klasik birimi tarafından ortaya çıkarılan bu özelliğin kullanılabilmesi için ön kaputa işleyen bir yazıcı kullanılıyor. İstediğiniz parmak izinizi onlara verdikten sonra sizin için özel olarak bu iz ön kaputa işleniyor.

Bu hizmeti ile amaçlanan müşterilerine kendilerini daha özel hissetmelerine yardımcı olması amaçlanıyor. Sadece üretim yaptıkları Almanya’da ki müşterilerine sunulan bu hizmetin ilerleyen dönemde dünyanın farklı bölgelerinde olup olmayacağı konusunda bilgi verilmiyor.

Porsche’ye sahip olan müşterilerinin bireysellik anlamında farklı hissettiklerini söyleyen yönetim kurulu üyesi, bu özellik ile kişileştirilen bir araca sahip olmanın müşterilerine ekstra bir farka sahip olduklarını hissetmelerine yardımcı olacaklarını düşünüyorlar.

Parmak izinin işlenmesi için özel olarak geliştirilmiş olan bir teknolojinin kullanıldığını ve bunun için boya kullanılmadığı aktarılıyor.

2. El Satılık Otomobil İlanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here