“Otomobil Bulamıyorum!” Derdine Suzuki’den Çarpıcı Çözüm… 

Suzuki’den İkili Çözüm Formülü: 2022 Model Suzuki’m Yolda + Yedek Suzuki’m 

Dünyanın önde gelen otomobil üreticilerinden olan Suzuki, konfor, teknoloji ve tutumlu hibrit özellikli modelleri için çözüm odaklı kampanyalar sunmayı sürdürüyor.  Doğan Trend Otomotiv güvencesi ile “Suzuki’m Yolda” çözümünü bu ay da devam ettiren ve aracın vergiler öncesi fiyatını sabitleyen Suzuki, acil araç ihtiyacı olan müşterilerine ise “Yedek Suzuki’m” programıyla çözüm yaratıyor. Kampanya kapsamında çok özel imkanlarla bireysel Suzuki Vitara kiralama opsiyonu sunuluyor. Bu sayede Suzuki tedarik gecikmesi yaşamadan araç ihtiyacı olanların imdadına koşuyor. Dahası yetkili satıcılarının müşterilerine hızlı çözüm sunabilmesini sağlıyor. 

"Otomobil Bulamıyorum!" Derdine Suzuki'den Çözüm

Suzuki, Doğan Holding iştiraki Doğan Trend Otomotiv güvencesiyle Türkiye’de pazara sunuluyor. Ayrıca devreye aldığı “Suzuki’m Yolda” ön satış uygulaması ile müşterilerinin maduriyet yaşamasının önüne geçiyor. Suzuki’nin teknolojik, konforlu ve hibrit ürün ailesinden yepyeni bir modele sahip olmak isteyenlere ön satış uygulaması sunuluyor. Geliştirilen bu uygulama sayesinde sabit fiyat fırsatı da beraberinde geliyor. Bu kapsamda tercih edilecek olan Suzuki ürün yelpazesi içerisindeki modellerin fiyatı, vergiler hariç olmak üzere ön satış esnasında sabitleniyor. Suzuki müşterileri Aralık ayında ön satış uygulamasından yararlanabilecek. Ancak yeni seçtikleri otomobil modellerine bağlı olmak kaydıyla. Bu süreçten sonra ise 2022 yılının ilk dört ayı içerisinde araçlarını teslim alabilecekler.  

Yeni Aracı Beklerken Özel ‘Yedek Suzuki’m Hizmeti! 

“Suzuki’m Yolda”  uygulamasına ek olarak ikinci bir hizmeti daha sunan marka, devreye aldığı ön satış uygulamasının yanıda, araçlarını teslim alana kadar dileyen müşterilerine uygun koşullarda Suzuki Vitara kiralama hizmeti sunuyor. Vitara kiralama hizmeti, aylık 5.000TL + KDV bedel karşılığında yapılabiliyor.  

Suzuki Hakkında 

Ünlü otomobil markası Suzuki 1920 tarihinde Michio Suzuki tarafından kuruldu. Markanın ilk üretim faaliyeti dokuma tezgahlarıyla başladı. Ardından; motosiklet, otomobil, dıştan takma deniz motorları ve ATV araçları olmak üzere üretim bandını genişletti. Ayrıca Suzuki Motor Corporation, günümüzün küresel ölçekteki en önemli markaları arasında yer almaktadır. Suzuki bu konumunu endüstri, tasarım, pazarlama ve inovatif alanlarda kazandığı başarılarla taçlandırıyor. Ayrıca insan hayatını kolaylaştıran ve teknolojiye yön veren birçok yeniliğe imza atmaya da devam etmektedir. Suzuki otomobilleri ve motosikletleri ile Suzuki deniz motorları, ülkemizde Doğan Holding’e bağlıdır. Ve Doğan Trend Otomotiv tarafından temsil edilmektedir. 

Doğan Trend Otomotiv Hakkında 

Doğan Trend Otomotiv Ticaret Hizmet ve Teknoloji A.Ş., Doğan Holding çatısı altında otomotiv ve mobilite alanlarında faaliyet göstermektedir. Teknolojik, müşteri odaklı ve keyifli bir deneyim sunan markaları tüketicilerle buluşturuyor. Ayrıca marka son dönemde ürün gamına yeni ürünler dahil etti. Bununla birlikte elektrikli mobilite ve otomotiv odaklı ürün gamıyla geleceğe yatırım yapıyor.  

"Otomobil Bulamıyorum!" Derdine Suzuki'den Çözüm

Doğan Trend Otomotiv’in bugün bünyesindeki markalar ve ürün grupları: 

  • Otomotiv Grubu: Suzuki, MG (Morris Garages), Wallbox şarj cihazları 
  • Motosiklet ve Mikro-Mobilite Grubu: Vespa, Suzuki Motosiklet, Piaggio, Moto Guzzi, Aprilia, KYMCO, Silence e-motosikletleri, Bimas Bikes  
  • Deniz Grubu: Suzuki Marine Deniz Motorları 
  • Platformlar: suvmarket.com, scootermarket.com, vespastoreturkey.com  

Distribütörlüklerin yanında perakende ve kiralama operasyonları da bulunan Doğan Trend Otomotivle ilgili güncel bilgilere www.dogantrend.com adresinden ulaşabilirsiniz.  

İkinci El Suzuki İlanları

Suzuki Swift Hybrid GLX Premium Test Sürüşü (2021) | arabam.com ile Otokritik

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here