Venom: Let There Be Carnage’da Tom Hardy’nin motosikleti hangi modeldir? Ayrıca çok konuşulan motosiklet hangi markadır? Bu yazımızda ilgi çeken bu motosikleti ayrıntılı inceleyelim.

Venom, Marvel Universe’nin en popüler anti-kahramanlarından biridir. 2018’in Venom ve 2021’in Venom: Let There Be Carnage’de Tom Hardy, itibari uzaylı paraziti tarafından enfekte olduğunda süper güçler kazanan gazeteci Eddie Brock’u oynuyor. Her iki filmde de Brock bir motosiklet tutkunu. Film serisindeki motosikletlerin üreticisi ise Ducati. 2018 filmi, San Francisco sokaklarında unutulmaz bir Ducati motosiklet kovalamacasına sahne oldu. Kolayca en havalı MCU araçlarından biridir. Son zamanlarda, keskin gözlü hayranlar, Venom’un devam filmi Venom: Let There Be Carnage’ın setinde yepyeni bir motosiklet gördü.

İlk ‘Venom’ Filminde Tom Hardy, Bir Ducati Scrambler’a Bindi

Columbia Pictures, 2018’in Venom’unu filme aldı. Çekimden önce stüdyo, Tom Hardy’nin Eddie Brock’u için bir motosiklet seçmek üzere Ducati ile birlikte çalıştı.

Jason Chinnock, Ducati Kuzey Amerika’nın CEO’su, Scrambler’ın Eddie Brock için mükemmel bir seçim olacağını söyledi. Spesifik olarak, motosikletin önemli bir şeyi yansıttığını söyledi. Bu, “Biraz sinirli, biraz daha karanlık, biraz daha sert, Eddie’nin hayatındaki o zamanı yansıtıyordu.”

Venom: Let There Be Carnage’da Tom Hardy’nin Motosikleti bir Ducati Scrambler’dı. Eddie Brock, Scrambler’ıyla işe gidip onu Bay Area’da dolaştırıyor. Sonunda, Ducati’sini kullanarak kötü adamlardan bile kaçıyor Çekimler sırasında ekip, Venom Ducati’yi temsil etmek için hem Ducati Scrambler Full Throttle sürümlerini hem de Ducati Scrambler 1100 Special sürümlerini kullandı.

Chinnock, “Stuntlar kesinlikle motosikletten etkileniyor” diyor. Ardından, “Bu motosiklete binebilmek, onları köşelere atmak ve sınırlarını zorlamak, aksiyon sahnelerini ilerletmeye yardımcı olacak” diye ekledi.

Tom Hardy’nin dublörü Jimmy Roberts da aynı fikirde. “Gerçekten iyi motosikletler” dedi.

‘Venom: Let There Be Carnage’ motosikleti bir Ducati Panigale’dir

Columbia Pictures bir Venom devam filmi duyurduğunda, hayranlar Brock’un hala bir motosiklete binip binmeyeceğini merak etti. Sonra Venom: Let There Be Carnage fragmanı düştü. Kısa gösterim videosunda Eddie Brock’un kırmızı bir motosiklete bindiğini gösteriyor. Ardından San Francisco sakinleri, Venom: Let There Be Carnage setinin fotoğraflarını çekti. Tom Hardy ve dublörü yepyeni bir Ducati’ye biniyordu.

Venom: Let There Be Carnage setindeki motosiklet bir Ducati Panigale gibi görünüyor. Ducati, bu yepyeni motosikleti, kazanan Moto GP yarış motosikletlerini temel alarak tasarladı. Bu nedenle 214 beygir gücü ve 124 Nm tork üretiyor.

Venom: Let There Be Carnage'da Tom Hardy'nin Motosikleti?

Ducati Corse, Ducati Motor Holdings’in yarış bölümüdür. Bu nedenle, bu bölüm yeni Ducati Panigale’nin tasarımında büyük rol oynadı. Sonuç olarak, Motor GP tasarımı yeni motosikletin her yönünü etkiledi.

İlk olarak, mühendisler yeni ön süspansiyon çerçevesini doğrudan yarış pistinden çıkardılar. Ardından Ducati Corse, aerodinamik sürüşü ve üstyapıyı bir rüzgar tünelinde test etti. Son olarak ekip, en agresif olanı Moto GP’de kullanılan yazılımı kullanan çoklu sürüş modları ile Ducati süper motosikletini kurdu.

Açıkçası, Eddie Brock’un yeni Ducati Panigale’si, Scrambler’ından önemli bir yükseltme aldı. Eski motosikletinden 26.5 lb-ft daha fazla tork ve 128 daha fazla beygir gücü üretiyor. Ek olarak, biraz daha fazla motor hacmine sahip olmasına rağmen 42 pound daha hafiftir. Yeni Venom filmi çıktığında Eddie Brock ve Venom’un bu güçlü yeni Ducati’de neler hazırladığını görmekten heyecan duyuyoruz.

Venom: Let There Be Carnage'da Tom Hardy'nin Motosikleti?

Venom’un Eddie Brock’u Tom Hardy

2017’de bazı hayranlar Tom Hardy’yi bir motosiklet üzerinde gördü. Bir benzin istasyonunda yakıt dolduruyordu ve onlarla bir fotoğraf çekmeyi nezaketle kabul etti. Motosikletinin neden ehliyet plakası olduğunu sorduklarında, motosiklet ehliyet sınavına girdiğini açıkladı. Ancak neden sınava girdiğini sorduklarında, bunun bir sır olduğunu söyledi.

Ertesi yıl, Tom Hardy Venom’a baktı, belli ki Eddie Brock’u oynamak için motosiklet sürme eğitimi aldı. Hardy, çekimler sırasında bindiği Scrambler’dan etkilenmiş olmalı. Venom çekimleri tamamlandıktan sonra Hardy, Instagram sayfasında yepyeni bir Ducati Super Sport fotoğrafı yayınladı.

2018’den bu yana Tom Hardy, bir motosiklet tutkunu haline geldi. Hatta sık sık motosiklet şovlarında boy gösterir oldu. Hardy ayrıca Ducati’nin yanı sıra Triumph’lar için de bir zaaf geliştirdi. Film yıldızı, bir keresinde bir motosiklet hırsızının peşinden koşmuş ve suçluyu yakalamak için bir çite atladığında manşetlere konu olmuştu.

İkinci El Ducati Motosiklet İlanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here