2021 Honda Trail 125 ABS ile Engelsiz Maceralara

0
7015
2021 honda trail abs

Honda’nın bu yılının hemen başlarında piyasaya sürmüş olduğu, CT125’in farklı bir versiyonu olan, 2021 Honda Trail 125 ABS sizlerle.

Dağlarda ve kamp alanlarında geçen tozlu günlere dair sevimli birkaç anı oluşturabilmek için tasarlanmış bu MiniMoto, yarı otomatik 125cc’lik bir motorla güçlendirildi. Geçmişi 1961 Trail 50’ye dayanan bu seri, yıllar içinde çeşitli başkalaşımlar geçirdi. Şasi yapısı Honda Cub Scooter’ı andıran bu motosiklete, arazi lastikleri ve şasinin altına darbelere dayanıklı bir tabaka gibi off road yolculuklarınızı kolaylaştıracak materyaller eklendi. Tüm tasarım işleri bittikten sonra da minimum maliyetle, sağlam, hafif ve her yere götürülebilen bir arazi motosikleti ortaya çıktı.

honda trail 125 abs

2021 Honda Trail 125 ABS ile İlgili Bazı Detaylar

Bu motorla yolculuğunuzu yaparken muhtemelen çok karizmatik görünmeyecekseniz, muhtemelen kızlar dönüp dönüp sizlere bakmayacak. Ancak güçlendirilmiş şasi ile en zor dağ yollarında bile hem ekonomik hem de performanslı bir sürüş deneyimi daima sizinle olacak. 2021 Honda Trail 125 ABS, size engebeli arazilerde özgürlük sunacak. Yani sadece istediğini bilen maceraperestler için oldukça uygun olacak. Üstelik küçük ve hafif olan bu motosiklet, yaklaşık 4 litrelik yakıt deposuyla da sizi nispeten uzun yolculuklarda dahi idare edebilecek.

Dört vitesli bir şanzıman ile arka tekere gönderilen 8,7 beygirin gücü 125cc’lik bir motorla sağlanıyor. Ayrıca yarı otomatik bir şanzımana sahip olması sizi debriyaj derdinden kurtarıp kolay bir sürüş deneyimi sunuyor. Güçlendirilmiş çelik şasi, güçlendirilmiş direksiyon ve 17 inçlik telli jantları sayesinde zorlu arazilerde kolaylık, şehir içi yollardaysa güçlü bir sürüş sizleri bekliyor.

Özellikle yerden yüksek yapısı ve arkaya fazladan eklenen dişlilerle sağlanan ekstra yokuş tırmanma kabiliyeti ise 2021 Honda Trail 125 ABS’nin Off Road karakterini yansıtıyor. Tüm bunların dışında frenlemelerinizi kontrollü hale getiren ABS, görüş hakimiyetinizi arttıran LED farlar, 31,5 inçlik koltuk yüksekliği ve opsiyonel olarak ısıtmalı tutma yerleri sunuyor.

Fiyat

Honda’nın bu off road motosikleti, maalesef ki ülkemizde satışta değil. 2021 yılında ilk olarak ABD’de satışa sunulması beklenen bu mini motosikletin ABD fiyatı yalnızca 3.899 dolar olarak belirlendi. Bu fiyat, ülkemizde de satışta olan Super Cup’tan ortalama 150 dolar daha fazla. Super Cup’un Türkiye fiyatı ise 27.500 TL. Buradan yapacağımız basit bir hesapla eğer bu motosiklet Türkiye’de olsaydı yaklaşık 30.000 TL gibi bir fiyat bandında kendisine alıcı arayacaktı.

 İkinci El Motosiklet İlanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here