Keanu Reeves Motosiklet Serisi: Öne Çıkan Modeller… Hangi Motosikletleri Satın Alabilirsiniz? Keanu Reeves sadece motosikletleri sevmekle kalmıyor. Aynı zamanda arkadaşı Gard Hollinger ile ARCH Motorcycle adlı kendi motosiklet şirketini kurdu. Şirket, motosikletler üretiyor ve ayrıca Cyberpunk 2077 video oyununda kullanılan bazı motosikletlerin geliştirilmesinde yer aldı. ARCH Motorcycle şirketinin sunduğu motosiklet modellerine bir göz atın.

Keanu Reeves’in ARCH Motosiklet Şirketi Nasıl Kuruldu?

Keanu Reeves ve Greg Hollinger 2007’de Reeves, Hollinger’ın garajına 2005 Harley-Davidson Dyna’sına dayanan özel bir motosiklet yaptırdığında tanıştı. Hatta bu motosikletin yapımı yaklaşık 4,5 yıl sürdü. Ancak Reeves yapım sürecini o kadar çok sevdi ki bir motosiklet şirketi kurmayı önerdi. Fikir, dünyaya bir miras bırakacakları eşsiz ve özel motosikletler inşa etmekti.

Bu fikir 2011 yılında ARCH Motorcycle’ın kurulmasına yol açtı. Keanu Reeves, şirketin tasarımı ve vizyonuyla ilgileniyor. Ayrıca arkadaşı Hollinger kreasyonların tasarımını ve inşasını yönetiyor. Her motosiklet istek ve bir tasarım süreci üzerine üretiliyor. Bu sebeple şirket her yıl sadece 50 ila 100 model üretiyor.

ARCH Motorcycle’dan Öne Çıkan Modeller

ARCH Motorcycle şirketi, alıcıların özelleştirebileceği üç kruvazör motosikleti sunuyor. Bu motosikletler ayrıca her müşteriye uyacak şekilde boyutlandırılmıştır. Hatta Keanu Reeves ürettikleri motosikletleri “performans kruvazörleri” olarak tanımlıyor.

ARCH KRGT-1, Keanu Reeves’in orijinal özel Harley-Davidson’ına dayanıyordu ve 2015 yılından beri piyasada. Yıllar boyunca yapılan sayısız güncellemeyle, şimdi önceki sürümlere göre 150’den fazla değişiklik içeriyor. KRGT-1, çok daha fazla alüminyum kullanılarak yapılmış hafif bir motosiklettir. Arka tekerlekte kabaca 122 hp ve 165 nm tork üreten 2032cc V-ikiz motorlu bir motosiklet. Tamamen ayarlanabilir Ohlins süspansiyonu ve ABS’li ISR ​​disk frenleri mevcut. Ayrıca Motogadget dijital gösterge paneli ve özel LED aydınlatması vardır. BST tekerlekleri ve Yoshimura susturucusu karbon fiberden yapılmıştır.

ARCH’in ikinci modeli 1S, 2018’de piyasaya sürüldü. Bu alüminyum çerçeveli spor motosiklet/kruvazör hibrit, tek taraflı bir salınım koluna ve KRGT-1 ile aynı motora sahip. Ancak farklı bir egzoz ve karbon fiber yakıt deposuna sahiptir ve ayrıca daha dik eğimli çatallara sahiptir. 1S ayrıca daha düşük gidonlara ve daha yüksek orta ayak kontrollerine sahiptir. Ve bu da daha agresif bir görünüm sağlar.

ARCH Motorcycle’ın üçüncü modeli ARCH Method 143’tür. Bu motosiklette ayrıca karbon fiber tekerlekler ve bir V-twin motor bulunur. Entegre yakıt hücreli bir karbon fiber şasiye sahip olmasıyla farklılık gösterir. Karbon fiber kaplı tek taraflı salınım koluna ve titanyum – karbon fiber egzoza sahiptir. Ayrıca Ohlins markası, yalnızca bu motosiklet için özel bir süspansiyon geliştirdi. Ve bu süreçte ARCH ile birlikte çalıştı. ARCH Method 143’ün motoru, 170 hp üreten 2343cc V-twin’dir. Method 143 aynı zamanda Cyberpunk 2077’de Reeves’in oyuncu olmayan bir karakter için seslendirdiği ve modellediği bir oyun içi motosiklet için ilham kaynağıdır.

ARCH Motosiklet Markasının Motosiklet Dışında Sunduğu Diğer Ürünleri

ARCH Motorcycle’in sunduğu tek ürün motosikletler değildir. Şirket ayrıca web sitesinde giyim satışı da yapmaktadır. Giyim seçenekleri arasında iki kısa kollu tişört ve bir kadın tişörtü mevcuttur. Ayrıca bir uzun kollu gömlek ve bir kapüşonlu sweatshirt de bulunmaktadır. Şapka seçenekleri arasında kırmızı bir çıtçıtlı şapka, siyah bir çıtçıtlı şapka ve bir bere bulunur. Fiyatları ise oldukça ortalama bir değerde olmakla birlikte 85 dolar olan kapşonlu dışında her şey ya 35 dolar ya da 45 dolar.

Keanu Reeves Motosiklet Serisi: Öne Çıkan Modeller

ARCH sahipleri fiziksel bir ürün olmasa da, Michelin Rehberi ile ortaklaşa yürütülen konsiyerj tarzı müşteri desteğine olanak sağlar. Ve bu sayede ARCH sahibinin etkinliklerine de erişim elde eder. ARCH KRGT-1 sahipleri ayrıca kişiselleştirilmiş bir ARCH Owner’s Case unvanı ile birlikte motosikleti alırlar. Alüminyumdan yapılmış bir kasa, üretim tarihini, seri numarasını ve sahibinin adını gösteren kişiselleştirilmiş bir kimlik plakası içerir. Aynı zamanda, o motosikletin yaratılışını belgeleyen bir kullanıcı kitabı ve özel bir alet takımına da sahip olur. Ayrıca motosiklet için bir ana anahtar ve bir döşemeli panele sahiptir.

Keanu Reeves Motosiklet Serisi: Öne Çıkan ModellerKeanu Reeves Motosiklet Serisi: Öne Çıkan Modeller

ARCH Motorcycle, ürünleri ve Keanu Reeves’in sektördeki rolü hakkında ek bilgi için şirketin web sitesine bakmanızı öneririz. Oradayken, mağazaya bir göz atabilirsiniz. Ayrıca herhangi bir ARCH Motorcycle modelinin veya giysisinin size uygun olup olmadığını öğrenebilirsiniz.

İkinci El Motosiklet İlanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here