Kymco Türkiye’ye Döndü!

Küresel düzeyde yıllık 1 milyonu aşkın satışı bulunan Tayvan’lı motosiklet üreticisi Kymco, yeniden Türkiye’de. Scooter modelleri ile dikkat çeken marka Doğan Trend Otomotiv güvencesi ile satışa sunulacak. Avrupa pazarında kendi kategorisinde 3. sırada bulunan markanın, yeni yetkili distribütörü ile Türkiye pazarına da ses getireceği düşünülüyor. Türkiye’de sunulacak yaygın hizmet ağı ile Kymco’nun hedefleri büyük. Marka, Türkiye’ye yakın zamanda elektrikli modellerini getireceğini de açıkladı. Yakın zamanda ise; Agility 125i +16, Agility 125i Carry, People S 125i, People S 150i, Xtown 250i ve Downtown 350i TCS modellerinin satışa sunulması bekleniyor.

kymco türkiye

”Kymco ile Önemli Bir Adım Attığımızı Düşünüyoruz”

Yapılan anlaşmayı değerlendiren Doğan Holding Otomotiv Grubu şirketleri ve Doğan Trend CEO’su Kağan Dağtekin; “Otomotiv işimizi büyütmeyi ve çeşitlendirmeyi amaçladığımız, kısaca ‘4×4’ adını verdiğimiz stratejik planımızı hayata geçirmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Mutluyuz, çalışmalarımız meyvelerini vermeye başladı. KYMCO ile önemli bir adım attığımıza inanıyoruz. Kısa vadede motosiklet iş hacmimizi yeni markamızla beraber en az ikiye katlamayı uzun vadede ise Türkiye’mize tüm Avrupa’yı hedefleyen üretim tesisini kazandırmayı umuyoruz” diye konuştu. Kymco’nun Türkiye’deki yapılanmasına hızla başladıklarını söyleyen Dağtekin, öncelikli olarak scooter modellerin, sonrasında ise elektrikli modellerin geleceğini söyledi.

kymco ceo

Kymco’nun Önceliği Yeni Modeller!

Geçtiğimiz yıllarda Türkiye’de iyi satış rakamlarına ulaşan marka, geniş satış ağına ve servis ağına sahip. Yeni dönem ile beraber Doğan Trend Otomotiv Ticaret ve Teknoloji A.Ş. bünyesinde temsil edilecek markanın önceliği ise yeni modeller ile Türkiye’de geçmişteki başarısını yeniden kazanmak olacak. Yapılan açıklamalara göre markanın sadece yeni modellere konsantre olmayacağını, müşterilerine de daha iyi bir hizmet sunacağı anlaşılıyor.

İkinci el satılık Kymco motosiklet ilanları

Harley-Davidson, 500 Kişiye Ücretsiz Motosiklet Sürmeyi Öğretecek!

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here