KYMCO Downtown 250i Artık Türkiye’de

0
2100
Kymco Downtown 250i ön farlar

KYMCO Downtown 250i artık Türkiye’de. Aldığımız bilgilere göre 134.900 TL’lik fiyatıyla Doğan Trend Otomotiv bayilerinde satışa sunulacak. Bu motosikletin özelliklerine gelin birlikte bakalım.

Motosiklet Dünyasının En Büyük İsimlerinden Biri KYMCO

Satış Showroom'uBu büyük firma Türkiye’de Doğan Trend Otomotiv tarafından temsil ediliyor. Motosiklet dünyasının scooter sınıfındaki en büyük isimlerinden KYMCO, yepyeni modelleriyle Türkiye’de. Nisan ayında gerçekleştirilen Motobike İstanbul 2022’de tüm modellerini görücüye çıkartan marka, şimdi ise Downtown 250i modelini Türkiye pazarına getirdi. Bilindiği üzere Yeni Downtown 250i bir maxi scooter. Bu scooter modeli aranacak her şeyi fazlasıyla bünyesinde barındırıyor. Bu özellikler geniş bagaj hacmi, yüksek performansı, yenilikçi tasarımı ve konforlu sürüş yapısı. Üstelik ek olarak standart olarak artçı sırt dayamasına sahip. Bunun sayesinde hem sürücünün hem de artçısının konforunu en üst seviyeye çıkartıyor. KYMCO’nun bu özel maxi scooterı 134.900 TL’lik fiyatıyla tüm yetkili satış noktalarında.

Türkiye pazarına yeni giren KYMCO’nun modelleri oldukça talep görüyor. Daha yeni Türkiye yollarına çıkan KYMCO’nun bu yenilikçi Downtown 250i modelini satın almak isteyenler hemen teslim alabiliyor. Dünyanın en büyük scooter üreticileri arasında yer alan KYMCO’nun yepyeni modeli Downtown 250i, sunduğu tüm özellikleriyle ilgileri çekiyor. Bunun yanı sıra bahsetmiş olduğumuz hemen teslim imkânıyla da motosiklet severleri mutlu ediyor.

Downtown 250i Teknik Özellikleri

Teknik özellikleri

KYMCO’nun bu modelinin, yeni gözüken dış tasarımıyla modern görünüşünü tamamlıyor. Bunun yanı sıra  Euro 5 motoru, standart olarak geliyor. Üstelik ABS’si ile hem güvenlik hem de verimlilik sunuyor. Analog ve dijital ekranın birleşimiyle minimum sürüş yorgunluğu sağlıyor. Bunun yanında maksimum sürüş zevkini kullanıcılarına veriyor. Bu model 810 mm yüksekliğe sahip konforlu selesine sahip. Aynı zamanda 12.5 litrelik yakıt deposu da özellikle uzun mesafeli sürüşlerde sorunsuz ilerlemenizi sağlıyor.

192 kilogramlık ağırlığa sahip KYMCO Downtown 250i’nin 246 cc’lik hacme sahip 4 zamanlı tek silindirli motoru, hem gücü hem de verimliliği en üst seviyede sunuyor. Sunduğu 22.4 HP’lik maksimum gücüyle bir maxsiscooterdan beklenen performansı veren bu model, 100 kilometrede yalnızca 3,4 litrelik bir yakıt tüketimi verisine sahip.

2.El KYMCO Motosiklet Fiyatları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here