McLaren 720S GT3X ile Oyun Yeniden Kuruluyor!

Yeni piyasaya sürülen McLaren 720S GT3X , markanın mevcut bütün otomobillerinden ilham alıyor. McLaren firması, McLaren 720S GT3X ile oyunun kurallarını yeniden belirlemek istiyorlar. oluşturmak için tüm kuralları atıyor. Tüm bunlara artı olarak, artık bir yolcunun eğlenceyi paylaşması için yer sunulmakta. Mclaren 720S GT3X sizlerle…

Motor Gücü Diğer Versiyonlarından Farklı

GT3 sınıfı, X modelinin diğer modellere göre uyması gerekmeyen bazı özelliklere sahiptir. Örneğin, 4.0 litrelik çift turbo V8 artık standart versiyondan yaklaşık 200 hp (149 kW) daha fazla olan push-to-pass sistemini etkinleştirirken 710 beygir gücü (530 kW) veya 740 hp (552 kW) üretiyor. Bu en belirgin özelliklerindendir.

Motorda yapılan ince ayarlar daha büyük turboları ve manifoldları içerir. McLaren her bir motoru el işliği ile yapıyor . Hatta silindir kafaları için özel planlar çıkarıyor. Ekstra güçle başa çıkmak için, yükseltilmiş bir soğutma sistemi de var.

Gövdenin ön köşelerinde aerodinamik için ve soğutma için rüzgar dalış düzlemleri mevcut, buna ek olarak devasa bir arka kanadı bulunuyor. GT3X’i pistte teste sokuluyor ve modelin normal GT3’e göre iyileştirilmiş tur sürelerine göre ciddi azalmalar bulunuyorlar. Süspansiyon sistemi tüm modellerde ortak fakat fren disklerine geldiğimizde mesafeyi iyice düşüren fren diskleri bulunmakta.

McLaren’da Alışık Olmadığımız Rollcage Bulunmakta

İçeride, takla kafesi için revize edilmiş bir tasarım var. Bu, isteğe bağlı yolcu koltuğu için yer açmaktadır. Aynı zamanda araca uygun ölçüde rollcageler takılmaktadır. Sürücüleri, içerde çok fazla karbonfiber detaylar karşılayacak. Bunlar tamamen ağırlığı azaltmaya yönelik işlerdir.

McLaren’in GT3X kendi sitesinde, potansiyel alıcıların pist arabasına olan ilgilerini kaydetmelerine izin veriyor. Referans olarak, standart GT3 564.000 $ fiyatla satılıyor , bu nedenle bu sürümün oldukça pahalı olmasını bekleyebiliriz. Bundan da araç hakkında kesin bilgilerin ortaya çıkmadığını söyleyebiliriz.

2. El Satılık Otomobil İlanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here