Maserati MC20 ‘ye Yılın İlk Ödülü Geldi!

İtalya’nın performanslı otomobil üreticisi Maserati, geliştirdiği başarılı modeller ile her daim dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Markanın ürettiği modellerdeki; gerek tasarım ögeleri gerekse teknik veriler büyük bir mühendislik başarısı olarak karşımıza çıkıyor. Markanın  Maserati’nin geçtiğimiz sene tanıttığı süper spor otomobili MC20 de bu başarılı modellerden biri. Maserati MC20 başarı grafiğine bir yenisini kattı ve Uluslararası Otomobil Festivali’nden ödül ile döndü!

maserati mc20

En Güzeli Maserati MC20!

Paris’te düzenlenen Uluslararası Otomobil Festivali kapsamında 2021 yılının otomobilleri birbirleri ile yarıştı. Birçok farklı kategoride değerlendirilen modellerin içinden ”en”ler seçildi. Bu yıl 36’ncısı düzenlenen etkinlikte İtalyan üretici Maserati de ödüle layık görülen markalardan biri oldu. Markanın MC20 modeli; ”2021 Yılının En Güzel Spor Otomobili” ödülünü almaya hak kazandı.

maserati mc20

Maserati Tasarım Başkanı Klaus Busse: ”Bu önemli ödülü almış olmaktan ötürü onur duyuyoruz.”

Ödülle ilgili değerlendirmede bulunan Maserati Tasarım Başkanı Klaus Busse: “Maserati’nin tarihinde yeni bir sayfa açan MC20’yi yaratan, bu eşsiz projeye yürekten bağlılık gösteren ekibin emeklerini takdir eden bu önemli ödülü almış olmaktan ötürü onur duyuyoruz.” dedi.

maserati mc20

MC20 F1 standartlarında geliştirilen “Nettuno” isimli motoru sayesinde; 2,9 saniyede 0-100 km/s ve 8,8 saniyede 0-200 km/s hızlanmalarını tamamlıyor. Ayrıca hızlı model, 325 km/s’nin üzerinde maksimum hıza ulaşabiliyor.

İkinci el sahibinden satılık Arazi, SUV, Pick-up ilanları

Maserati; Ghibli, Quattroporte ve Levante’yi Güncelliyor

.

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here