Lamborghini Terzo Millennio ‘ya Yakından Bakalım mı?

0
6924
Lamborghini Terzo Millennio

Kendi kendini onarabilen malzemeden üretilmiş! Bu kadar lüks, bu kadar güzellik fazla değil mi diye düşüneceğiniz bir otomobil var karşınızda: Lamborghini Terzo Millennio. Peki, Lamborghini Terzo Millennio hakkında en yeni bilgiler neler?

Lamborghini Terzo Millennio ‘nun Motoru Hakkında

Araç, öncelikle %100 elektrikli bir motora sahip. Elektrikli motorlu spor otomobillere giderek daha fazla alışacağız. Ancak Lamborghini Terzo Millennio’nun, bundan sonraki lüks elektrikli spor otomobillerin öncüsü olacak bir araç. Çünkü bu arabada yapay zekanın en gelişmiş hali, elektrikli motorun en güçlüsü, malzeme kalitesinin kralı var. Bir de kaporta kendi kendini tamir ediyor, tekerlekler enerji üretiyor… daha ne olsun?

Hadi Lamborghini Terzo Millennio ‘nun Tasarımına Bakalım!

Aracın tasarım dili son derece sıra dışı. Zor ama, onu yolda falan görseniz gözleriniz yuvalarından çıkabilir. Kağıt üzerinde görünen çok tarz spor otomobil çizimleri vardır ya onların vücut bulmuş hali. Adeta spor otomobil hayallerinin gerçekleşmiş hali. Karoser, dövme kompozit malzemeden üretilmiş. Ayrıca sağlamlık adına karbonfiber malzeme kullanılmış. Şimdilik sadece bir söylenti ama karbonfiber malzemenin kendi kendini onarabildiğine dair laflar dolaşıyor ortalıkta. Araçta dikkat çeken başka bir detay da ‘Y’ şeklindeki tasarım ayrıntıları. Bu ‘Y’ harfi görünümdeki detaylar pek çok yerde kullanılmış ve araca girintili çıkıntılı bir ifade vermiş.

Lamborghini Terzo Millennio’nin Teknik Detaylarına Bakalım!

Aracın tekerlekleri de gerçek anlamda çığır açan teknolojiyle üretilmiş. Zira, tekerlekler frenleme esnasında meydana çıkan kinetik enerjiyi elektrik enerjisine dönüştürüyor. Her bir tekerlekte birer elektrik motoru var.

2. El Satılık Otomobil İlanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here