Maserati’ye Ulaşmak Artık Daha Kolay

”Tutkuyla mükemmellik” sloganı ile İtalya’da performansı yüksek premium segment araçlar üreten Maserati, dönemin popüler taşıtı olan e-scooter’a da yatırım yaptı. İtalya’nın hızlı premium markası Maserati, satışa sunduğu elektrikli scooter modeli ile mobilite teknolojilerinde ben de varım diyor. Yıllardan beri ürettiği her otomobil ve SUV modeli ile göz dolduran markanın, elektrikli scooter konusunda da aynı başarıyı sergilediğini söylemek yanlış olmaz. Maserati ürettiği model ile e-scooter piyasasını karıştıracak gibi gözüküyor.

maserati elektrikli scooter

Özgün Tasarımı ve Kaliteli Parçaları ile Bambaşka Bir E-Scooter

Maserati tarafından üretimi gerçekleştirilen MC-ES852-G modeli, sürücüsüne konfor ve performans vaat ediyor. Kendine özgü kimliğe ve stile sahip olan model, rakip modellerin arasında fark yaratıyor. Shimano ve Fazua markalarının parçaları ile donatılan e-scooter, RockShox, Magura, Suntour, Vizyon gibi premium markaların parçalarını da içeriyor.

Güçlü Performans ve Verimlilik: Maserati Elektrikli Scooter 

350W değerinde elektrikli motora sahip modelin maksimum hızı 25km/h olarak belirtilmiş. Maksimum yüklenme ağırlığı 120 kilogram olan Maserati e-scooter, 12.5 kilogramlık bir ağırlığa sahip. Elektronik scooterlar için en önemli özelliklerden biri tırmanma kabiliyeti. Maserati’nin elektronik scooter modeli 13 derecelik bir tırmanma açısına sahip.

7500 mAh Lityum batarya ile donatılan model, tam dolu şarj seviyesinde sürücüsüne 25 kilometrelik bir menzil sunuyor. Bataryanın %100 dolum seviyesine ulaşması ise 3 ile 4 saat arasında değişiyor.

maserati scooter

LED Aydınlatmasız Asla!

Maserati, MC-ES852-G modelinin ön ve arka aydınlatmalarında LED aydınlatmalar kullanmayı tercih etmiş. Gidona eklediği LCD ekran sayesinde LED aydınlatmalar kontrol edilebiliyor. Ayrıca bu LCD ekran ile; batarya seviyesi, hız ve menzil bilgilerine ulaşmak mümkün.

maserati e-scooter

Dilediğiniz Yerde Ücretsiz Deneyimleyin!

Maserati ürettiği scooter modeli için ücretsiz test etme imkanı sunuyor. Uzmanlar tarafından tanıtılan modelin, performans özelliklerini ve verimliliğini bulunduğunuz yerde deneyimleme fırsatına sahipsiniz.

Maserati Elektrikli Scooter Ne Kadar? Türkiye’de Satışı Var mı?

Markaya ait yeni e-scooter modelinin Türkiye’de de satışı mevcut. Modele bugün; 11.900 ile 12.500 TL arasındaki fiyatlarla sahip olunabiliyor.

İkinci el elektrikli araç ilanları

EXS KickScooter | SEAT’ın Elektrikli Scooter’ı Satışta

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here