Subaru Forester, Yeni Versiyonu ile Türkiye’de!

SUV pazarının iddialı isimlerinden olan Subaru, performansın ve verimliliğin ön planda olduğu modelleri ile Avrupa ve Amerika pazarında başarılı satış rakamları yakalıyor. Japon otomotiv üreticisi Subaru, göz alıcı SUV modeli Forester‘a ait yeni versiyon olan Sport’u Amerika’dan sonra Avrupa’da ve Türkiye’de satışa sundu. Subaru Forester Sport ‘a ait detayları inceleyelim.

subaru forester sport

Subaru Forester Sport E-Boxer Motor ile Sunuluyor!

E-Boxer motor bloğunu bulunduran modelde 2.0 hacminde mild hybrid (yarı hibrit) teknolojisine sahip bir motor bloku bulunuyor. 2.0 litrelik içten yanmalı benzinli motor 150 beygirlik bir güç kapasitesine sahip iken modelde bulunan elektrikli takviye motoru 12.3 kW güç üretimi yapıyor.

forester sport

Sportif Tasarım, Sport Forester!

Forester Sport’un tasarımında; parlak, mat siyah detaylar ile turuncu renginin kullanıldığı aksesuarlar bulunuyor. Bu renklere sahip detaylar, Sport versiyonu diğer Forester versiyonlarından ayırıyor.

Sport versiyona özgü; ön sis farlarının etrafına eklenen çerçeveler, ızgara çerçevesi ve tampon koruyucu kaplamaları dikkat çekiyor. 18 inç boyutundaki siyah jantlar ise Subaru’nun SUV’sine sportif bir detay katıyor. Modelin arkasında kullanılan spoiler tipi ise Sport versiyonu diğer versiyonlardan ayıran ayrıntılardan biri.

Subaru Forester Sport, Turuncu Detaylarıyla Dikkat Çekiyor!

Kabin içerisinde koyu gri ve siyah renklerinin baskın olduğu model, turuncu renkteki koltuk dikişleri ve trim parçaları ile hareketlendirilmiş.

back forester

Subaru Forester Sport’un Fiyatı Ne Kadar? Türkiye Satışı Ne Zaman Başlayacak?

Türkiye’de satışı Ekim ayının 2. haftası itibariyle başlayan modelin başlangıç fiyatı , 669.732 TL. Sport versiyon ise 685.220TL’lik bir fiyat etiketine sahip.

2020 Ekim Ayı İtibari ile Yenilenen Subaru Forester’ın Fiyat Listesi

Model Tavsiye edilen anahtar teslim satış fiyatı
2.0i e-Xtra 669.732 ₺
2.0i e-Xtreme 685.220 ₺
2.0i e-Sport 685.220 ₺
2.0i e-Xclusive 725.487 ₺

 

İkinci el Subaru Forester ilanları

2022 Subaru BRZ Ne Zaman Piyasaya Çıkacak?

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here