Subaru tutkunlarını çok sevindirecek bir sürprizle karşınızdayız. Subaru BRZ, ikinci nesliyle geri dönüyor. 2022 Subaru BRZ bu yıl bitmeden tanıtılacak, 2021’in ilkbaharında üretimine başlanacak ve 2022 yılına satışa çıkacak.

2021 yılını es geçmeye karar veren Subaru, hali hazırda pazarda bulunan 2020 modelinin zaaflarını 2022 modelinde kapatmayı ve selefine göre daha dinamik bir araç ortaya çıkarmayı hedefliyor. Daha önceden çıkan casus fotoğrafları sayesinde birtakım ipuçlarına sahip olduğumuz 2022 Subaru BRZ, geçtiğimiz günlerde Subiefest’te çok belirgin olmasa da görücüye çıktı. Elimizdeki bu net olmayan görüntüleriyle bile bizleri heyecanlandırmayı başaran bu spor otomobil ile ilgili bilinen ayrıntılara bir göz atalım.

2022 Subaru BRZ Tasarım

2012 yılında başlayan Subaru BRZ efsanesi ilk böyle büyük bir tasarım değişikliğine uğruyor. Casus fotoğraflardan anladığımız kadarıyla Subaru BRZ, yeni nesil spor otomobillerin tasarımından pek de ayrılmıyor. Yani kompakt, alçak, iki kapılı spor otomobil orantılarıyla çok marjinal bir değişim içerisinde olduğu söyleyemeyiz. Ancak aracın bal peteğini andıran ızgarasında, spoylerinde, ön ve arka farlarında ciddi değişimlere gidildiği net bir şekilde belli oluyor.

[twenty20 img1=”86322″ img2=”86321″ offset=”0.5″]

2022 Subaru BRZ Performans

Yeni Subaru’nun nasıl bir motor tarafından güçlendirileceği yalnızca spekülasyonlardan ibaret. Ancak bu konudaki seslerin arasından en yükseleni, Subaru’nun 2,4 litre düz dörtlü doğal emişli bir versiyonun kullanılacağını söyleyen. Ayrıca 260 beygirlik bir gücün hedeflendiği bir diğer sağlam iddia olarak gözlerimize çarpıyor. Ayrıca şanzıman olarak 6 ileri manuel bir şanzıman sunacağına kesin gözüyle bakılan yeni BRZ’de, direksiyondan değiştirilebilen F1 tipi bir vites çubuğu da bir opsiyon olarak sunulabilir.

https://www.instagram.com/p/CF90APypb2l/?utm_source=ig_web_copy_link

Subaru BRZ Fiyat

Bu yıl bitmeden gerçekleşecek olan tanıtımıyla daha çok bilgi sahibi olabileceğimiz yeni nesil BRZ, 2021 yılında üretilmeye başlanacak. Peki 2022 Subaru BRZ fiyat olarak pazarın neresine yerleştirilecek? Bu konuda da henüz net bir bilgi sahibi olmamız mümkün görünmese de 2020 versiyonunun sahip olduğu 29.745 dolar fiyat etiketinden çok fazla uzaklaşmayacağını dolayısıyla 30.000 dolar civarı bir fiyat ile alıcıya ulaşacağını net bir şekilde söyleyebiliriz.

Yeni nesil Subaru BRZ’nin tanıtımı gerçekleştiğinde, ayrıntılı bilgileri sizler için analiz edip yayınlayacağız. Bizi takip etmeye devam edin.

İkinci El Otomobil İlanları

3 YORUMLAR

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here