Maserati ‘nin Hızlı ve İddialı Modeli MC20 Ödülü Kaptı!

İtalya’nın hızlı otomobil markası Maserati, ürettiği otomobiller ile her dönem gözleri kamaştırmayı başarıyor. 2020 yılında duyurduğu 630 beygirlik modeli MC20’de bunlardan biri. MC20 gücünün yanında fütüristik tasarımı ile de en dikkat çeken Maserati modellerinden biri olmayı başardı. Modelin bu başarısı geçtiğimiz günlerde Çin’de düzenlenen ödül töreniyle taçlandı. Maserati MC20 ”Yılın Performans Otomobili” ödülüne layık görüldü.

Maserati MC20

MC20 41 Kişilik Jürinin Oyu ile Seçildi!

Hem otomotiv sektörünün hem de otomobil tutkunlarının yakından takip ettiği ‘2021 Çin Yılın Otomobili Ödülleri’, medya dünyasından isimlerin bulunduğu 41 kişilik jüri kadrosu ile belirlendi. Yılın en performanslı modelinin seçildiği kategoride Maserati MC20 birinci sırada geldi. Böylece ”Yılın Performans Otomobili” rozetini taktı. Maserati’nin lüks ve konforu bir arada sunan otomobiller sunmasına alışkınız. MC20 ise genel hatlarıyla markanın yarış DNA’sını taşıyan detaylar ile dolu. Bu durum da 2020 yılının Maserati için yeni bir başlangıcı ifade ettiğini gösteriyor.

Maserati MC20

630 Beygirlik Güç: Maserati MC20

İtalya’nın Modena kentinde üretilen model %100 İtalyan olma özelliğini taşıyor. Markanın inovasyon laboratuvarında geliştirilen modelin üretimi tarihi Viale Ciro Menotti Fabrikası’nda gerçekleştiriliyor. Sınıfının en iyi güç/ağırlık dengesini sunması ile öne çıkan modelin maksimum hızı 325 km/s. Bu hız ”Nettuno” adındaki V6 motor ile mümkün oluyor. Patentler ile korunan ve daha önce yalnızca F1’de görünen teknolojiyi taşıyan Nettuno motoru ile MC20, yalnızca 2.9 saniyede 0-100 km/s değerine ulaşıyor. Modelin 0-200 km/s hızlanması ise 8.8 saniye. Limitleri zorlayan performansı ile MC20, her detayıyla rakiplerini korkutacak cinsten bir görüntü çiziyor.

İkinci el satılık Maserati ilanları

Maserati Quattroporte 2007 Ne İstediğini Bilenlere

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here