Maserati Yeni GranTurismo’nun Dış Tasarımı Yayınlandı

0
1387
yeni maserati granturismo

Maserati Yeni GranTurismo fazlasıyla sportif gözüküyor.

Bu ayın başında İtalyan üretici tamamen elektrikli GranTurismo Folgore modelinin tasarımı hakkında detayları paylaştı. Aynı zamanda şirket içten yanmalı versiyona ait görüntüleri de yayınladı. Sizler için hazırladığımızın içeriğimizin detaylarını birlikte inceleyelim.

İşte Maserati Yeni GranTurismo Hakkında Detaylar

Aracın genel olarak tasarımına baktığımızda diğerlerinden çok farklı olmadığını görebiliriz. Araçta klasik Maserati çizgilerini yansıtan bir görünüm var. Aynı zamanda MC20’de kullanılan Nettuno V6 motorunun kullanılacağını bilmekteyiz. Bu gelişme ise bizlere ileride GranCabrio Convertible modelinin karşımıza çıkacağını göstermekte. Aracın motoruna ait bilgiler mevcut olsa da teknik bilgilerle ilgili henüz bir haber bulunmamakta.

MC20’de 611 beygir güç ve 729 Nm tork üretimi sağlanmakta. Motor oldukça güçlü bir konumda. Grecale’de ise 514 beygir güç üretmekte. Böylelikle tasarlanan yeni modelde iki aracın ortasında bir değerde motor gücünün konumlanacağını söyleyebiliriz. İtalyan üretici, tanıtım tarihiyle ilgili net bir bilgi paylaşmasa da 2022 yılı içinde tanıtımı olacağını düşünüyoruz. 2023 yılında ise piyasaya sürülmesi planlanan araç için elektrikli versiyonu ile şirket çevrecilik anlamında önemli bir adım atmış olacak. Gelecek dönemlerde yeni tanıtılması planlanan EV’lerle birlikte şirket tamamen elektrikli otomobil üreten markalardan biri olacak.

Birçok markanın artık elektrikli otomobil üretme konusundaki hassasiyetini biliyoruz. Otomobil üreticileri elektrikli otomobil üretmeye ve üretilen otomobil modellerini çeşitlendirmeye önem göstermekteler. Piyasada artık tamamen elektrikli otomobil rekabeti yaşanmakta. Durum böyleyken çoğu otomobil üreticisi de üretim planlarını bu amaç üzerine kurmaktalar. Zaman zaman üretim planlarında ya da üretilen araçların tanıtım aşamalarında aksilikler yaşansa da gelecekte otomotiv sektörünün elektrikli otomobiller yönünden ivme kazanacağını açıkça ortada.

İtalyan üreticide araç tasarımlarına fazlasıyla önem göstermekte. Bu nedenle GranTurismo modelinde oldukça güçlü bir tasarım hakim. Sportif model meraklıları tarafından ilgiyle karşılanması bekleniyor. Aynı zamanda başarılı tasarımının güçlü teknik özelliklerle birleşmesi de hedeflenmekte. Bu sayede özenli bir çalışmanın ardından 2022 yılı içerisinde aracın tanıtımı gerçekleşecektir.

Sizler Maserati Yeni GranTurismo modelinin tasarımı hakkında neler düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi ve önerilerinizi bizlerle paylaşabilirsiniz. Ayrıca yorum kısmında da fikirlerinizi belirtebilirsiniz.

TRİNK SAT

Arabam Kaç Para

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here