Maserati Modellerine 2021’de Güncelleme Geliyor!

İtalya’nın hızlı premium markası Maserati, ürün gamındaki modellere çeşitli güncellemeler yapıyor. 2021 yılı itibariyle Ghibli, Quattroporte ve SUV modeli Levante’yi birçok yenilik bekliyor.

maserati levante

Maserati ‘ler Tasarım ve Teknoloji Odaklı Yenilikler ile Geliyor!

İtalyan marka güncelleyeceği 3 modelinde tasarım ve teknolojiyi odağına alıyor. Yeni sürücü destek sistemleri ekleneceği gibi modellerin ön ve arka tasarımları da güncellenecek. Modellerin ön yüzünde yeni bir tasarım dilini görüyoruz. Özellikle ızgara bölümü yeni bir görünüme kavuşmuş. Izgara ile beraber siyah ve krom ekstra parçaların da eklendiğini görüyoruz. Arka tarafta ise stop grubundaki değişiklik dikkat çekiyor. Stoplarda kullanılan LED’ler bumeranga benzeyen bir görüntüye sahip. Yenilenen donanım paketlerinde Lusso, krom detayları ile dikkat çekerken, GranSport siyah kaplama detayları ile ön plana çıkıyor. İç tarafta ise bilgi-eğlence ekranındaki değişiklik göze çarpıyor. Ghibli ve Quattroporte modellerine eskisinden daha büyük ve fonksiyonel bir dokunmatik multimedya sistemi eklenmiş. Levante’de ise değişiklik yok. Gösterge paneline de yüksek çözünürlüklü dijital bir ekran eklendiğini görüyoruz.

maserayi ghibli

Güvenlik Sistemleri de Güncellendi

İtalyan marka, modellerinde bulunan güvenlik sistemlerinde de çeşitli güncellemelere gitti. Yeni modellerde adaptif hız sabitleyici ve şerit takip asistanı sadece otoyol sürüşlerinde değil, şehir içi sürüşlerde de iyi bir biçimde çalışacak.

Yenilenen Maserati Modelleri Ne Zaman Gelecek?

2021 yılı için güncellenen modeller bu yıl Amerika’da satışa sunuldu. Yeni yıl itibariyle yenilenen modellerin Türkiye’ye de gelmesi bekleniyor.

İkinci el satılık Maserati ilanları

Maserati MC20 Yılın Performans Otomobili Seçildi!

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here