Honda’nın En Popüler Olan Arabaları

0
4903
Honda'nın En Popüler Olan Arabaları

Honda’nın En Popüler Olan Arabaları! Honda Genellikle kaliteli ve sağlam arabalar yapmaktadır. Bunu anlamak için sadece uluslararası satış rakamlarına bakmanız yeterlidir. Honda markası bir demirci tarafından kurularak, günümüze kadar ulaşmayı başarmıştır. Birçok Honda, güvenlik testlerinden rahatlıkla geçerek, satışa sunulmaktadır. Honda’nın En Popüler Olan Arabaları listesine ve ikinci ellerine bakmayı unutmayınız! Honda’nın dinamik ve sağlam motor blokları kolay kolay yıpranmamaktadır.

61976 Honda Accord

Honda, 1973 Civic’in başarısının hemen ardından Accord serisini satışa sunmuştur. Pratiklik, tasarım ve düşük yakıt tüketimini sağlayarak üretilen bir araçtır. Tasarım olarak günümüzün arabalarına taş çıkarak hatlara ve detaylara sahiptir.

5Honda NSX

Honda NSX, Honda’nın en lüks otomobillerinden birisidir. Tasarım ve teknik özellikler olarak sınıfında neredeyse liderdir. Yurt dışında spor otomobil olarak satışa sunulan fakat sedan araç fiyatlarına sahip olması nedeniyle peynir, ekmek gibi satılmıştır.

4Honda S2000

Honda S2000, 2001 yılında sorunlu motor bloğu ile satışa çıkmıştır. Fakat 2004 yılında yapılan büyük değişimler ve iyileştirmeler sayesinde “Efsane” adını almaya hak kazanmıştır. Güçlü amortisörler, bitmek bilmeyen güç, agresif ve dinamik sürüşün getirdiği eğlenceyi, Honda S2000’de görebilmekteyiz.

3Honda Integra Type R

Honda İntegra Type-R, temiz hatlar, güçlü duruş, performanslı motor bloğu ve heyecan verici sürüş tarzına sahiptir. 1000 kilogramın biraz üzerindeydi ve 1.8 litrelik motor bloğu ile 0-100 km/s’yi sadece 6.2 saniyede kat etmekteydi.

2Honda CR-V

Otomobil pazarına giren ilk kompakt crossover olmasa da rakiplerini gölgede bırakmayı başarmıştır. Kaliteli ve dayanıklılık konusunda oldukça başarılıdır.

1Honda CRX

Honda’nın En Popüler Olan Arabaları listemizin sonuncusu Honda CRX’dir. 1984 yılında piyasaya sürüldü ve 1991 yılına kadar satışı devam etmiştir. Güçlendirilmiş süspansiyonlar ve sportif görünümüyle oldukça agresif durmaktadır.

İkinci El Araç İlanları

 

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here