Lexus RX Ödülü Kaptı!

Japon premium otomobil üreticisi Lexus, ödülü İngiltere’de buldu. Ürettiği lüks otomobiller ile dikkat çeken marka, teknolojiye yaptığı yatırımların da neticesini alıyor. Lexus RX İngiltere’de düzenlenen bir organizasyonda ödülü kaptı.

lexus rx

”En İyi Premium Hibrit” Lexus RX Oldu!

2020 yılının son günlerine gelmemiz ile beraber geçirdiğimiz yılın başarılı otomobilleri ödülleri toplamaya başladı. Japonya’nın premium otomobil üreticisi Lexus da ödüle doymayan markalardan biri olarak öne çıkıyor. Modeli ile Lexus, İngiltere’de düzenlenen DrivingElectric Ödülleri kapsamında ”En İyi Premium Hibrit” kategorisinde birinciliğe layık görüldü. RX bu başarıya, sessizliği ve rafineliği ile ulaştı. Dünyanın ilk lüks hibrit aracı olma unvanını taşıyan model, 2004 yılında hibrit motora kavuşmuştu. RX’in kazandığı son ödülün yanı sıra,  “En Güvenilir Otomobil”, “En Güvenilir Premium SUV” ve “En Konforlu Koltuklara Sahip Otomobil” ödüllerini de geçtiğimiz yıllarda toplamıştı.

lexus rx

Lexus ve Başarılı 4 Jenerasyon!

4. jenerasyonu ile piyasada olan RX, premium özellikleri ve sunduğu yüksek konfor ile dikkat çekiyor. Modelin 6 ve 7 koltuklu farklı seçenekleri de mevcut. 6 kişilik versiyonda sıralı VIP koltuklar sunan RX, isminin sonuna L harfini ekleyerek RX-L olarak satılıyor. Sunduğu özellikler ile dikkat çeken model, başarılı satış rakamlarına da sahip. Marka, 131 bini Avrupa olmak üzere 500 bin adetlik hibrit RX satışı gerçekleştirdi. Ayrıca RX, Türkiye’de de en çok tercih edilen Lexus modeli olarak öne çıkıyor.

lexus rx

İkinci el satılık Lexus modelleri

Lexus’tan Elektrikli Araç Konsepti ve Direct4 Teknolojisi

.

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here