Lucid Air ile lüks bir dijital sürüş deneyimi yaşadıktan sonra Lucid otomobili alıp almayacağınıza karar vermek istemez misiniz? Bu alanda tereddüt yaşıyorsanız Lucid air ile hissiyat olarak gerçeğe yakın bir dijital sürüş yaşamanız artık mümkün.

lucid air

Lüks elektrikli arabalar söz konusu olduğunda, kafamızda görsel açıdan mükemmel tasarımlara sahip araçlar canlanır. İyi tasarlanmış bir lüks elektrikli araba her zaman iyi hissettirir. Ancak insanların yeni bir araba satın almaya çalışırken gördükleri ilk şey içinde nasıl olduğu değil, sürücüye  nasıl hissettirdiğidir. Lucid bayileri bu konuda büyük bir rol oynuyor. Lucid Miami Brickell City Center’da bulunan yeni stüdyosu ile müşterilerine elektrikli araç kullanma deneyimi yaşatıyor.

Dijital Odaklı Lüks Deneyim

lucid air

Lucid, bu mağazanın “dijital odaklı lüks bir deneyim” ve “bir Lucid Air’i görme ve dokunmanın fiziksel deneyimini artıracağını ve iç mekanda kullanılan malzemelerle birlikte yüksek bir dijital deneyime sahip olacağını” söylüyor. 4K VR konfigüratörü, insanların ideal Lucid Air’i bayilik içinde özelleştirmelerine olanak tanıyan deneyimin merkezinde yer alıyor.  Bu stüdyo içi VR deneyimi, iç yüzey ve malzemelerden dış renge kadar her şeyin kusursuz kişiselleştirilmesine olanak sağlamak için fiziksel ve sanal dünyaları bir araya getiyor ve bunun harika bir şey olduğunu söylemeliyiz.

Design Yours İle Ev Ortamında Dijital Sürüş Deneyimi

Evden bir şeyler yapmayı tercih edenler için, bulut tabanlı bir “Design Yours” dijital konfigüratör de kullanıma sunulmuştur. Markanın araçların üretimi ile ileriye doğru hareket etmesi marka adına bir kazanç olarak değerlendiriliyor. lüks bir dijital deneyim potansiyel alıcılar için göz alıcı bir şeydir ve bu durum ticari olarak büyük kazanç kapısıdır.

lucid air

 

Miami şubesi Lucid Air’i dijital ortama aktarmak için yola koyuldu ve bunu başardı. Ancak bu agresif bir genişleme planının sadece küçük bir parçasıdır. 20 yeni lokasyonlar 2021 yılı sonuna kadar Kuzey Amerika genelinde açılacak, New York City, Boston, D.C. Metro, Chicago Kaliforniya’da yerleri bir dizi dahil olmak üzere planlanan yerlerde açılacak. Önümüzdeki yılın başlarında, bir sonraki stüdyonun west palm beach’te açılmasını planlanmış olduğunu belirtelim. Bu stüdyo Rosemary Meydanı’nda yer alacak.

İkinci El Otomobil İlanları

 

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here