En İyi Otomobil Reklamları: Volvo Cars

0
1769

En İyi Otomobil Reklamları: Volvo

Güvenlik kelimesinin otomobilcedeki karşılığı Volvo desek herhalde abartmış sayılmayız. İsveç firması olan Volvo günümüze kadar her zaman güvenli ve Kuzey tasarımına sahip araçlar üretmiştir. Günümüzde ise bunu teknoloji ile başarıyla harmanlayan firma başarılı reklamlarıyla da adından sıkça söz ettirir. Reklamlarında da genellikle güvenlik ve dayanıklılık vurgusu yapan firma adeta film gibi izlenebilecek bir sürü reklam yapmıştır. En iyi otomobil reklamları serimize Volvo firmasıyla devam ediyoruz.

en iyi otomobil reklamları volvo

İki Güvenilir: Jean Claude Van Damme ve Volvo

Jean Claude Van Damme’ın Volvo reklamında oynayacağı duyulduğunda çok konuşulmuştu. Filmlerinden hep güvenilir bir karakter olarak bildiğimiz Van Damme, otomobil dünyasının güvenilir şirketi Volvo ile tehlikeli bir işe kalkıştı. Hareket halinde olan iki TIR’ın arasında şpagat açarak ciddi bir risk alıyor.

Size Çocuğu Gibi Bakan Firma: Volvo

Her anne – baba çocuğu küçükken onu her türlü tehlikeden korumaya çalışır. Düşmesini, canının acımasını, bir yere çarpmasını engellemek için ellerinden gelen her türlü çabayı sarf ederler. İşte Volvo da tıpki sizi ebeveyniniz gibi koruyor.

En Değerli Anlarınız Belki de Daha Yaşamadıklarınızdır

Volvo’dan yine film gibi bir reklam daha. Okula yeni başlayan kızının korkmaması için telkinlerde bulunan bir anne, ona hayatının istediği gibi geçebileceğini söylüyor. Ancak yine de hepimiz için talihsiz bir kaza da söz konusu olabilir. İşte Volvo bu talihsiz kazaların oluşmasını engellemek için City Safety özelliğiyle sizin bile fark edemediğiniz kazaları engellemenize yardımcı oluyor.

Aksiyon Zamanı: Volvo İş Makineleri

Yine ustaca kurgulanmış başarılı bir Volvo reklamı daha. Aksiyon filmleriyle tanıdığımız İsveçli profesyonel uzak doğu dövüş sanatları sporcusu Dolph Lundgren karşımızda. Volvo iş makinelerine olmadık işler yaptıran usta oyuncu, adeta bir ordu komutanı edasıyla onları eğitiyor gibi görünüyor.

Trajikomik Ama Bir O Kadar Da Güzel

Volvo bu reklamında ise insanların başlarına gelen olmadık kazaları gösteriyor. Otobüs çarpmasından, mayın patlamasına kadar bir dizi absürtlük görüyoruz. Son sahnede ise yaşlı birisi araç kullanırken kalp krizi geçiriyor. O esnada köpekleriyle karşıdan karşıya geçen bir adamınsa başı dertte gibi. Ancak yine Volvo’nun City Safety özelliği bir süper kahraman gibi imdada yetişiyor.

Volvo Fiyat Teklifi Alın! >>

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here