GELECEKTEKİ İÇ MEKAN: YANFENG XiM 21

Gelecekteki iç mekan hakkında merak ettikleriniz. Yanfeng XiM 21'i birlikte tanıyalım.

1
874
gelecekteki iç mekan

Otomotiv iç mekanlarında lider olan Yanfeng, sanal bir etkinlikte yeni konsept otomobil 2021’i (XiM21) sundu. Prototip, gelecekteki araçların iç kısımları ve onlarla insan etkileşimleri üzerine bir çalışmayı gösteriyor. Yangfeng’e göre model, yeni nesil araçlarda üretim ve kurulum için hazır ürün ve teknoloji çözümlerini keşfetmeyi mümkün kılıyor. Yanfeng’in tasarım yöneticisi Tim Shih, “XiM21, müşterilere benzersiz bir kullanıcı deneyimi için en gelişmiş üretime hazır ürün teknolojilerini ve çözümlerini sağlama çabalarımızın bir örneğidir.” dedi. Gelin ve gelecekteki iç mekan nasıl, birlikte tanıyalım.

gelecekteki iç mekan

Gelecekteki İç Mekan Neler Getiriyor

Kabin yüzeyleri sürücüyle tamamen etkileşim içinde. Sürücünün önünde, otomobilin tüm ana işlevleri için bir kontrol ünitesi görevi gören 12,3 inçlik çift kavisli bir ekran var. Entegre sensörler ve yapay zeka sayesinde XiM21, kullanıcının ihtiyaçlarını anlayabiliyor. Örneğin sürücü, bir akıllı telefon uygulamasını kullanarak, boyunu, kilosunu ve yüzünün taranmış bir görüntüsünü girerek kendisinin kişisel profilini oluşturabilir.

XiM21 böylece otomatik olarak sürücüye adapte olur ve optimize edilmiş bir koltuk konfigürasyonu oluşturuyor. Uygulama, yolcu bölmesindeki sıcaklığı, kullanıcının tercih ettiği kokuyu veya odadaki doğru aydınlatmayı önceden ayarlamanıza olanak tanıyor, böylece yolcular araca binmeden önce her şey hazır oluyor.

gelecekteki iç mekan

Teknoloji Konforu

XiM21’in iç mekanı çok amaçlı kullanım için tasarlandı ve ayrıca koltuklara entegre edilmiş ve kullanılmadığı zamanlarda yolcular için ayak dayama yerine dönüştürülebilen koltuklar sayesinde çocukları güvenli bir şekilde taşımak için tasarlandı. Teknoloji paketini tamamlayanlar arasında ısıtmalı ve soğutmalı bardak tutucular, koltuklar için masaj fonksiyonu, kablosuz ağ sistemi, çeşitli elektronik cihazlar için şarj istasyonu ve elektrikle çalışan katlanır masa bulunuyor.

İşte Xim21 Tanıtım Videosu

2. El Otomobil İlanları

 

1 YORUM

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here