2021 Volkswagen Caddy California

0
1918

Volkswagen ailesinin geniş aielere ya da ticari işletmelere hitap eden Caddy modelinin kitlesinde artık gençler de var. Kamp yapmayı, kısa kaçamakları ya da hızlı gelişen seyehatleri seven gençlere özel 2021 Volkswagen Caddy California. Kullanışlılık ve pratiklik ana hedefi olan California modeli minik bir kamp minibüsü.

2021 Volkswagen Caddy California

 

2021 Volkswagen Caddy California

Şubat ayında ilk tanıtımı yapılan beşinci nesil Caddy hafif ticari aracı temel alan California, standart veya uzun dingil mesafesi ile sunuluyor. Eylül ayında teknik detay ve donanımları ortaya çıkan Caddy California kompakt bir minibüs gibi. Caddy ailesinin büyüklerine oranda daha küçük ve pratik bir kullanım sunuyor. Karavana gerek kalmadan kamp ya da seyahatler yapmak isteyen gençler hedef alınmış. Saklanabilir bir mutfak kullanımı da sunan bir model olmakla beraber, gece gökyüzünü izlemek için geniş bir sunroof ile geliyor.

2021 Volkswagen Caddy California

Gençleri cezbetmek istedikleri bir diğer konu ise saklanabilir çadır ve kamp sandalyesi sistemi ile gelebiliyor olması. İstenilirse araca istenilirse dışarıda kurulabilen modüler bir çadır sistemini kullanıcılarına sunuyor. Bunların yanında dijital bir kokpit sunan Alman markası gelişmiş bir multimedya sistemi içeriyor. Aslında gençler için bu bir kompakt bir minibüsten ziyade kompakt bir karavan da diyebiliriz.

 

Neden Tercih Edilir ?

2021 Volkswagen Caddy California, aslında birçok sebepten dolayı tercih edilebilir. Bunların başında gelişen şehir hayatından kaçma tutkusu artık neredeyse herkeste ortaya çıkmış durumda. İnsanlar doğa ile iç içe kalabilecekleri ya da sadece ortamdan bile uzaklaşabilecekleri seyahatleri düşlüyorlar. Özellikle genç kesimde buna dair ciddi bir istek oluşmuş durumda. Bunu fark eden Alman devi böyle kompakt bir model ile gençlere ya da kamp sevdalılarına ulaşmak istemiş. İstanbul’dan çıkıp Şile’ye, Sapanca’ya ya da çevre başka yerlere günübirlik kaçmak isteyen binlerce insan var. Bunu isteyen insanlara otel masrafına gerek kalmadan kendi kendine yetebilecek bir kompakt karavan ile sunmak istemişler. 2021 Volkswagen Caddy California özellikle Avrupa gibi gençlerin ve orta yaştaki insanların kamp kültürüne sahip oldukları yerlerde yüksek satış rakamlarına ulaşması bekleniyor.  Tabi bir de pandemi etkisiyle artan toplu alanlardan uzaklaşma gereksinimi bunu destekleyecek gibi.

2021 Volkswagen Caddy California

İkinci El Volkswagen Caddy İlanları

 

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here