Iveco Daily, 3.500kg ila 7.000kg brüt ağırlık aralığını kapsayan ağır kamyonet serilerinden en iyilerinden birisidir.

Daily panelvan serisi dört gövde uzunluğunu ve üç tavan yüksekliğini içeren 3.500 kg kapasiteye sahiptir. Seri, en kısa 3000 (3.000 mm dingil mesafesi için) modeliyle başlar. Ardından aynı dingil mesafesine sahip ancak daha uzun bir gövdeye sahip olan 3000L, ardından 3300 ve en uzun 3950 modeliyle ilerler.

Daily van motor seçenekleri

Güç seçenekleri, 2,3 ve 3,0 litrelik iki dört silindirli dizel motordan 106bg’den 205bg’ye kadar altı dizel güç oranını içerir. Buna ek olarak, 3.0 litrelik motorun 136 beygirlik doğal gaz versiyonu da var.

Üç trim seviyesinde gelir; Daily, Daily Plus ve Daily Top.

Geniş alana ihtiyacınız varsa, 17,2 metreküplük geniş bir yükleme alanı sağlıyor. Öte yandan, 3.500 kg’lık bir yükü rahatlıkla taşıyor. Bu nedenle, yüksek taşıma kapasiteleri ile çalışıyorsanız, Daily size göre mükemmel bir seçenektir.

Daily, 1.800 mm’lik yükleme alanı genişliğiyle sınıfının en geniş panelvanlarından biridir. Ayrıca Citroen Relay, Fiat Ducato ve Peugeot Boxer 1.870 mm’den daha fazla genişlik sunar.

Tek arka tekerleklere sahip modeller, Europallet için davlumbazları arasında 1.320 mm sunar. Bu genişlik, çift tekerlekli modellerde 1.030 mm’ye düşürülmüştür. Ancak bu, uzunlamasına yerleştirilmiş bir Europallet için yine de yeterlidir. Opsiyonel kayar yan kapı, 1.100 mm genişliğinde bir açıklık sağlar. Bu da uzunlamasına bir Europallet’in sığmasına yardımcı olur.  H3, 2.100 mm iç yükseklik sunar. Aynı zamanda sınıfındaki en uzun minibüslerden biridir. En uzun Mercedes Sprinter ve VW Crafter 40 mm daha fazla iç yükseklik sunar. Ancak en yüksek Citroen Relay, Fiat Ducato ve Peugeot Boxer 2.172 mm yükseklik sunuyor.

Donanımları

Uzaktan merkezi kilitleme, tüm Daily modellerinde standarttır. Sürücü araçtan uzaktayken yükleme alanının kolayca korunmasına yardımcı olur. Ayrıca çelik bölme, standart ekipmandır.  Forklift yüklemesi için, arka kapılar tamamen açıkken gövde yanlarına doğru yerinde tutularak ücretsiz bir seçenek olarak 270 dereceye kadar açılabilir.

Tüm Daily’ler standart olarak yük algılamalı ESC elektronik denge kontrolü ile birlikte gelir. Mercedes Sprinter’dan sonra bunu yapan ilk minibüslerden biridir. Çoğu kamyonet gibi, sürücü hava yastığı standart donanımdır. Ancak yolcu ve cam hava yastıkları seçeneklerdir. Daily uzun süredir piyasadadır. Ayrıca motorları, Iveco’nun bir ağır kamyon üreticisi olarak geçmişinden yararlanarak servis arıza süresini en aza indirecek şekilde tasarlanmıştır.

İKİNCİ EL DAİLY VAN İLANLARI

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here