Peugeot Boxer van, şirketin büyük, ekonomik ve pratik panelvan minibüsüdür.

Boxer van uzun yıllardır aramızda. Ancak 2014, 2016 ve 2019’daki güncellemeler onu sınıfında oldukça rekabetçi kıldı. En son güncellemesinde, emisyon mevzuatıyla uyumlu Euro 6 motorları da ekledi.

Peugeot’nun görünümü büyük ölçüde değişmeden aynı kaldı. Izgara, şık farlar ve isteğe bağlı LED farlar ile artık daha dikkat çekici. Tasarımcıları, daha fazla ekipmanın eklenmesiyle dikkatlerini iç mekana çevirdi. Ancak Boxer, kalite veya teknoloji konusunda Crafter, Transit veya Sprinter gibi modellerle eşleşemez.

Motor yelpazesi tamamen yenilendi. Ayrıca Boxer’ın dayanıklılığını artırmak için çeşitli modifikasyonlar yapıldı.

Boxer van gövde seçenekleri

Boxer serisi geniş ve çeşitlidir. 1.125kg ile 1.570kg arasında değişen taşıma kapasitesi seçenekleri sunar. Yük hacimleri, L1 H1 (kısa dingil mesafesi, alçak tavan) modelinde 8 metreküpten L4 H3 (ekstra uzun dingil açıklığı, yüksek tavan) 17 metreküp’e kadar uzanıyor.

Boxer van, ihtiyaçlara göre uyarlanabilen şasi kabinleri, damperli kamyonlar, açılır kamyonlar ve mürettebat kabinleri sunuyor. Hangi modeli tercih ettiğinize bağlı olarak, S, Professional, Grip ve Asfalt döşeme seviyeleri arasından seçim yapabilirsiniz.

Boxer’ın en son güncellemesinde, 120 ve 140 PS 2.2 BlueHDi dizel eklendi. Bunlar sırasıyla 118bhp ve 138bhp’ye sahiptir. Ayrıca standart olarak altı ileri manuel şanzıman ile birlikte gelir. Otomatik vites kutusu seçeneği yoktur. Ancak Grip modeli yokuş iniş kontrolü, gövde koruması ve dört mevsim lastikleri ile gelir.

Boxer van, Ford Transit veya Mercedes Sprinter ile anca pratiklik ve kullanım kolaylığı açısından eşleşebilir. Peugeot’nun cömert teknik özellikleriyle ekipman listesi, giriş seviyesi minibüslerde bile, alıcıların ilgisini çekeceğinden emin olabilirsiniz.

Yük alanı gayet yeterli

Boxer van , tekerlek davlumbazları arasında 1.422 mm’lik cömert bir genişlik sunar. Bu nedenle enine bir Europallet’i kolayca sığar. Ayrıca 1.250 mm’lik bir yan kapı genişliği, yan kapıdan palet yüklemesine izin verir. Tam boy çelik perde de standart ekipmandır.

Yan taraftak sürgülü yük kapısı standarttır. Yan taraftaki ikinci bir sürgülü kapı bir seçenektir. Arkada kapılar standart olarak 180 dereceye kadar açılıyor. Peugeot, seçenekler listesinde 260 derece açılabilen arka kapılar sunuyor. Merkezi kilitleme standarttır. Ayrıca yükleme ve boşaltma sırasında minibüsün emniyete alınmasını kolaylaştırır.

Boxer uzun bir süredir piyasada ve genel olarak sorunsuzdur. Ayrıca herhangi bir önemli hata bildirilmedi. Ayrıca en son güncellenen minibüslerde, güçlendirilmiş bir gövde yapısı ve yeni yük bölmesi kapı mekanizmaları dahil olmak üzere dayanıklılığı artırmak için bir dizi özellik yeniden tasarlandı.

İKİNCİ EL BOXER VAN İLANLARI

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here