Peugeot Rifter Ne Zaman Türkiye’ye Gelecek?

1
11517

Geçtiğimiz günlerde Peugeot Rifter hakkında detaylı bir inceleme içeriği paylaşmıştık. Bu yılın Eylül ayında ülkemizde satışa çıkacak olan aracın özellikle hafif ticari segmentinde çok ilgi göreceği tahmin ediliyor. Fransız üretici, Rifter modeliyle yakıt tüketimi ekonomisi ve standart ticari araç görünümü arasında gidip gelenleri hedefliyor. Bu araçla ilgili ilk söylecek şey ise yakıt tüketimi konusunda oldukça ekonomik bir çözüm sunuyor olması. Ayrıca ticari araçtan çok ticari ile SUV arasında bir görünümü var. Bu iki detay da Türk tüketici için gerçekten önemli bir pazar yakalayacağının işareti. 

Yeni Ticari Seçeneği Peugeot Rifter Modeli Olabilir!

Fransız markanın yeni ticari araç konsepti Rifter modeli, dinamik bir tasarım diline sahip. Yere sağlam basan, güçlü bir duşu olan araç, önden bakında SUV konseptinde bir etki yaratıyor. Peugeot Rifter iç mekanda da alışılmış ticari araç kabalığında çok uzak. Oldukça zarif bir iç mekan tasarımı söz konusu. Markanın 2018 modellerinin üretildiği yeni platform üzerinde inşa edilen araç, 5 yada 7 koltuk seçeneğine sahip. Bu da iki fakrlı gövde uzunluğu demek. 

Peugeot Rifter modeli İspanyanın Vigo şehrinde ve Portekiz’İn Mangualde şehrinde üretiliyor. Türkiye pazarına Eylül 2018’de gelecek olan Peugeot Rifter, gerçekten de çok geniş bir kitleye sesleniyor. 

1 YORUM

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here