Peugeot 508 PSE SW Detaylı İnceleme

0
3030
Peugeot 508 PSE

Peugeot 508 PSE SW agresif tasarımı, yüksek performansı, güçlü yol tutuşu ve sportif detayları ile dikkat çekiyor. Diğer 508 modellerinden çok daha dinamik ve atletik bir görünüme sahip olan 508 PSE SW bakışları üzerine çekmeyi başarıyor. Peugeot 508 PSE SW modelini sizler için inceledik.

Karakteristik Tasarım

Peugeot 508 PSE

Peugeot 508 PSE SW modelinin karakteristik ve sıra dışı tasarımı kendine hayran bırakıyor. Markanın son yıllardaki beğenilen tasarım çizgileri bu otomobilde bambaşka bir seviyeye ulaşmış durumda. Yere yakın gövde yapısı, keskin çizgileri, dinamik hatları ve sportif detayları otomobilin görünümünü farklı bir boyuta taşımış.

Peugeot 508 PSE

20 inç jantlar, mat siyah kaplamalar, PSE serisini temsil eden yeşil detaylar ve tampon ekleri otomobilin diğer 508 modellerinden kolayca ayrılmasını sağlıyor. Aslan dişi şeklindeki ön gündüz ledleri, geniş ön led farlar, dinamik tampon çizgileri ve yeni ızgara tasarımı otomobilin ön yüzünü oldukça sportif bir görünüme kavuşturuyor.

Peugeot 508 PSE

Animasyonlu led arka stoplar birbirine uzanan formu ve aralarındaki parlak siyah kaplamayla bir bütün olarak oldukça şık duruyor. Karartılmış arka stoplar, geniş egzoz uçları, arka tampon kanatları ve parlak siyah egzoz difüzörü otomobilin arka kısmını oldukça kaslı gösteriyor.

Yeni Nesil Sürücü Kokpiti

Peugeot 508 PSE

Peugeot 508 PSE SW iç yaşam alanında sportifliği ve konforu bir arada sunuyor. Sürücüye dönük sportif kokpit tasarımı oldukça şık görünüyor.  Piano black ve ahşap görünümlü kaplamalar, krom detaylar ve fosforlu yeşil dikiş detayları iç mekana oldukça dinamik bir görünüm kazandırıyor.

dijital gösterge ekranı

Yeni dijital gösterge sistemi farklı sürüş modlarına göre özel grafikler ve animasyonlar sunuyor. Multimedya ekranı ile entegre çalışan dijital gösterge sistemi otomobilin tüm verilerini anlık olarak sürücüye aktarıyor. Ayarlanabilir ışık şiddetine sahip dijital gösterge ekranı özellikle gece sürüşlerinde sürücünün gözünün rahatsız olmasını engelliyor.

multimedya ekranı

10 inç büyüklükteki dokunmatik multimedya ekranı yüksek çözünürlüğü ve dokunmatik hassasiyeti ile kullanım kolaylığı sağlıyor. Otomobilin batarya ve şarj durumunun anlık olarak takip edilebildiği multimedya ekranı sürücüye dönük ergonomik tasarımıyla oldukça kullanışlı duruyor.

Multimedya ekranının ve konfor ekipmanlarının kontrol edilebildiği kumandalar tasarımıyla dikkat çekiyor. Kablosuz şarj ünitesi ve akıllı telefon bağlantı desteği bulunan otomobil Focal ses sistemi ile eşsiz bir müzik deneyimi yaşatıyor.

Masaj ve ısıtma özelliği bulunan elektrikli ayarlanabilir hafızalı koltuklar tüm yolcuların benzersiz bir konfor deneyimi yaşamasını sağlıyor.

Peugeot 508 PSE SW Motor Seçenekleri ve Performansı

station wagon

Ön ve arkada konumlandırılmış iki adet elektrik motor ve içten yanmalı 1,6 litre turbo motor 508 PSE SW modeline hayat veriyor. 360 PS güç ve 520 NM TORK üreten bu motorlar yüksek performansı ve verimliliği bir arada sunuyor.

5,2 saniyede 0-100 kilometre hıza ulaşan otomobil maksimum 250 kilometre hıza çıkıyor. Marka tarafından açıklanan verilere göre hibrit teknolojisine sahip bu otomobil 2L/100 km yakıt tüketim değerine sahip. Elektrikli sürüş modunda tamamen bataryalardan beslenen otomobil 42 kilometre sürüş menzili sunuyor.

8 ileri şanzıman ile gelen Peugeot 508 PSE SW güçlü yol tutuşu ve yüksek performansı ile keyifli bir sürüş deneyimi yaşatıyor.

Peugeot 508 İlanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here