Rolls-Royce Phantom 6.5 Milyon TL!

1
14000

Ünlü İngiliz lüks araç markası Rolls-Royce her zaman özel bir marka algısı yaratmayı başarmıştır. Elbette konu böyle özel bir marka olunca onun ürettiği otomobillerin fiyatı da yüksek oluyor. Zira, marka algısı yüksek.

Ülkemizde de Rolls-Royce markasının özel bir kitlesi var. Hatta bazı modelleri için 2018 Türkiye siparişlerini kapattıkları bile söyleniyor. Rolls-Royce’un yeni modeli Phantom da ülkemizde tanıtıldı. 

Rolls-Royce Phantom İstanbul’a Geldi!

Geçtiğimiz günlerde İstanbul’da oldukça etkileyici bir showla tanıtılan Rolls-Royce Phantom modeli, otomobil meraklılarının yüreğini hoplattı. 6.6 milyon liralık fiyatıyla da oldukça ulaşılmaz bir otomobil olan Rolls-Royce Phantom modeli, geçen yıl Londra’da da benzer bir gösteriyle tanıtılmıştı. 2018’de Türkiye’ye geleceği de geçen yıl sonunda duyurulan araç, epey etkileyici. 

Rolls-Royce Phantom Türkiye Siparişleri Doldu!

1 milyon 406 bin Euro yani 6 milyon 545 bin TL fiyatı olan araç için 2*18 siparişleri de yıl başında açılmıştı. Markanın yaptığı açıklamaya göre 2019’a kadar Türkiye Rolls-Royce Phantom sipariş listesi dolmuş bile. Bize de “bu paraları kim kazanıyor abi” demek kalıyor. 

1 YORUM

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here