Ford Transit Custom van , Ford’un satışa sunduğu orta ölçekli Van’ıdır. İlk olarak 2012’de satışa sunuldu. Ayrıca 2017’deki bir güncelleme, yeni bir görünüm getirdi.

Türkiye’de Custom Van çok popülerdir. Çünkü ekonomik ve çok sağlamdır. Ford’un en çok satan üçüncü modelidir. ( Fiesta ve Focus’tan sonra ). 2017’de, motor yelpazesine, yeni ve daha verimli bir EcoBlue dizel eklendi.

Bu güncelleme, minibüse daha lüks bir görünüm ve sağlam bir hava vermek için Ford’un binek otomobillerinin görünümünü kopyalayan bir burun ekledi. Güncellemede ana odak ise iç donanımlardı. Daha yüksek özellikli modeller şimdi Ford’un otomobil serisindeki en yeni multimedya sistemi ile birlikte geliyor.

Custom Van Farklı Gövde Stillerinde Geliyor

Gövde stilleri açısından Transit Custom, L1 ve L2 dingil mesafelerinde sunuluyor. Her iki uzunluk da H1 ve H2 tavan yükseklikleri ile sunuluyor. Bazı yüksek tavanlı modellerin aksine H2, kabinde sürücü kafasının üzerinde fazladan saklama yeri sunmaz. Çünkü yük alanı kabinin üzerinden ileriye doğru uzanır. Tüm kamyonetlerde çift sürgülü yan kapılar ve 50:50 oranında bölünmüş arka kapılar bulunur. Tüm kapılar için cam gibi bir opsiyon olarak bir bagaj kapısı sunulmaktadır.

Transit Custom’ın sekiz koltuklu yolcu taşıyan bir versiyonu olan Tourneo Custom var. Standart Transit Custom için üç çubuklu ızgaraya kıyasla beş çubuklu ızgarası sayesinde önden tanınabilir.

Transit Custom’ın tüm versiyonları önden çekişlidir. Güç, 2016’da piyasaya sürülen 2.0 litrelik EcoBlue dizelden veya Transit Custom PHEV ile bir benzin-elektrik kurulumundan gelir.

Motor Seçenekleri

Dizel, performanstan ödün vermeden eski 2.2 TDCi’ye göre% 15’e varan oranda yakıt tasarrufu sağlar. Motor, sırasıyla 104bhp, 128bhp, 168bhp ve 182bhp’ye sahip 105PS, 130PS, 170PS ve 185PS formlarında geliyor. Hepsi standart olarak altı ileri manuel şanzıman kullanır.

Transit Custom, sürmesi çok kolay bir minibüs. Ayrıca standart olarak 8 yönlü ayarlanabilir bir sürücü koltuğu vardır. Çok işlevli direksiyon simidi erişim ve eğim için ayarlanır. Bu, sürücünün her boyutta veya şekilde rahat etmesine izin verir.

Yüksek oturma konumu iyi bir görüş sağlar. Custom van , geniş bir görüş açısına sahip ikincil kör nokta merceklerine sahip mükemmel aynalarla birlikte gelir. Böylece arkada neler olup bittiğini net bir şekilde görebilirsiniz. Ek olarak, Transit Custom’ın bölme duvarını ve pencereli arka kapılarını belirleyerek kargonuzun yanı sıra size ek bir görünüm de verebilirsiniz.

İKİNCİ EL CUSTOM VAN İLANLARI

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here