2020 Volkswagen Crafter van Mk4 2017 yılında piyasaya sürüldü. Ayrıca 2020’de gelen makyaj ile teknoloji ve sürüş kabiliyeti açısından önemli bir ilerleme sağladı. Eskisinden daha keskin bir görünüme sahip oldu.

2020 Volkswagen Crafter van, VW’nin dördüncü nesil büyük panelvanıdır. VW LT (Mk1 ve Mk2) ve Mk3 Crafter’dan sonra geliyor. LT Mk2 ve Crafter, Mercedes Sprinter ile birlikte geliştirildi. Ancak aynı zamanda VW kamyon yapımı yan kuruluşu olan MAN Truck & Bus tarafından MAN TGE olarak satılmaktadır.

2020 volkswagen crafter van

TGE ve Sprinter, Crafter’ın ana rakipleridir. Ancak Ford Transit , Citroen Relay , Peugeot Boxer , Fiat Ducato gibi başka seçenekler de var. 2020 Volkswagen Crafter van, büyük bir panelvan satın almak söz konusu olduğunda listenin en üstünde olması için her türlü nedeni var.

Crafter van motor seçenekleri

2020 volkswagen crafter van

Güç, 102PS, 122PS, 140PS ve çift turbo 177PS BiTDI 2.0 TDI dizel motorundan geliyor. Hepsi önden çekişli versiyonda mevcuttur. Ancak arkadan çekişli modeller de 102PS motor seçeneği yoktur. Ayrıca 4Motion modelleri sadece iki büyük PS seçeneği ile gelir. Motor, RWD’de uzunlamasına, ön ve dört tekerlekten çekişli versiyonlarda enlemesine monte edilmiştir. Altı ileri manuel ve sekiz vitesli otomatik şanzıman seçenekleri bulunmaktadır.

2020 Volkswagen Crafter Van’daki standart güvenlik donanımı, dört hava yastığı, ABS, ESP denge kontrolü, yan rüzgar desteği ve Otomatik Çarpışma Sonrası Fren Sistemi ile gelir.

2020 volkswagen crafter van

Güvenlik

Adaptif Hız Sabitleyici öndeki araçla belirli bir mesafeyi koruyabilir. Ayrıca gerekirse Crafter’ı durana kadar yavaşlatır. Ayrıca şeridinizden çıkmanızı engelleyecek Şerit Asistanı da var. Bu sistem, minibüsün boyutundan emin olmayan sürücüler için harika bir eklentidir. Ancak elektronikler Crafter’ın konumunu ayarlarken tekerleğin ellerinizde hareket etmesi biraz rahatsız edici olabilir. Her iki sistem de etkileyici bir pürüzsüzlükle çalışıyor. Ön Yardım acil durum freni ve Arka Trafik Uyarısı ile birlikte, Crafter’i kaza geçirmesi çok zor bir minibüs haline getiren isteğe bağlı sensör tabanlı sistemlerden oluşan bir güvenlik ağı oluşturuyorlar.

2020 Volkswagen Crafter van’ın yapı kalitesi birinci sınıftır. Ayrıca kullanılan malzemeler dayanıklı görünürken, bu kalite hissini korurlar.  Dokunmatik ekranlı bilgi-eğlence sistemi içinde yer alan küçük kontroller sayesinde, aşırı düğme yükü yoktur.

Her boyuttaki öğe için depolama bol miktarda bulunur. Her kapıda iki kapı cebi ve bir USB bağlantısı ve cihazı şarj etmek için 12 voltluk bir güç kaynağı var. Bardak tutucusu, torpido gözü ve büyük bir kaldıraç ve baş üstü raflar da var. Orta yolcu koltuğu, bir masa oluşturmak için katlanabilir veya önde yalnızca iki koltuğa sahip olma seçeneği vardır.

İKİNCİ EL CRAFTER VAN İLANLARI

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here