Elektrikli Dacia da Yolda!

0
15685
Elektrikli Dacia Modelleri

Elektrikli Dacia da yolda! Elektrikli otomobil pazarına Dacia da merhaba diyor. Dizel Dacia, benzinli Dacia, LPG’li Dacia derken sırada elektrikli Dacia modelleri var. Renault, elektrikli Dacia modelleri için çalışmalara başladı. Detaylar şöyle:

Elektrikli Dacia da Yolda!

Emisyon standarları çevre için iyi ama otomotiv üreticisini fena darlıyor. Gerçi haksızlık etmeyelim, onlar da dizelden uzak bir geleceği epeyce destekliyorlar. Ama dizel ötesi dünyada benzine alternatif şart. Başka türlü olması imkansız gibi. Bu bağlamda LPG, hidrojen, hybrit ve elektrikli motorlar önemli. Renault da Dacia cephesinde işleri biraz bu tarafa çekmek istiyor.

2. El Dacia fiyat listesi burada!

Renault’un elektrikli motor teknolojisiyle sunulacak olan Dacia elektrikli motorları, merakla bekleniyor. Aslında Dacia markası, zoru başardı. Ona burun kıvıran bir kitle olsa da Dacia, çok büyük bir pazara seslendi ve bunu başardı. Satışlar ortada…

Sıfır Dacia fiyat listesi burada!

Hibrit Dacia / Elektrikli Dacia

Romanyalı marka, Renault çatısı altında büyük bir işe soyundu. Renault Avrupa Sorumlusu Philippe Buros, geçtiğimiz günlerde bir açıklama yaptı ve Dacia için kolları sıvadıklarından bahsetti. Philippe Buros’un açıklamasına göre projeler hazır, uygulama başlamak üzere. 2 yıl sonra elektrikli Dacia Duster ile karşılaşacağız. Daha sonra da elektrikli Dacia Sandero yola çıkacak.

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here