LPG’li Dacia Fiyat Listesine Baktık…

0
26893
Dacia ECO G Serisi

LPG’li Dacia fiyat listesine baktıkLPG’li Duster fiyatları bu aralar en çok merak edilenler arasında. Sıfır LPG’li Duster alma fikri, özellikle ekonomik yakıt tüketimini güvenilir kılması açısından önemli bir seçenek haline geldi. Dacia’nın Yeni Eco-G Serisi ile Dacia LPG’li modellerinin popülaritesi tavan yaptı. Peki, Dacia’nın LPG’li fiyatları nasıl? LPG’li Dacia fiyat listesine ve özelliklerine bakalım.

LPG’li Dacia Fiyat Listesine Baktık…

Fabrikadan LPG çıkışlı Dacia fiyatları nasıl? Sıfır LPG’li Dacia fiyat listesinde neler var? LPG’li Dacia Duster kaç para ya da LPG’li Dacia Sandero fiyatı ne? LPG’li Duster ne kadar yakar? Detaylara bakalım…

Dacia’nın LPG Motorları

Dacia markası, sadece Türkiye’de değil dünya genelinde epey ilgi gördü. Ekonomik çözümün ve zamanla da mantıklı ve makul çözümün adı haline geldi. Geniş yükleme alanı, geniş yaşam alanı, 4X4 sürüş keyfi ve SUV karakterini uygun fiyata satın almanın adı Dacia oldu. Dacia motorları zaten ekonomik sürüş sunacak şekilde optimize ediliyordu. Ancak pek çok kullanıcı, Dacia’ya LPG taktırma seçeneğini de değerlendiriyordu. Böylece ikinci el araç piyasasında LPG’li 2. el Dacia Duster gibi seçenekler de önemli bir hacme sahip olmaya başlamıştı. işte tam da burada yola çıkan marka, “LPG’yi fabrikada takalım, garanti verelim, güven verelim” dedi ve doğru bir hamle yaptı. Peki, örneğin sıfır Dacia Duster LPG’li fiyatı nasıl? Fiyatlar nasıl değerlendirilmeli?

2. El Dacia Duster Fiyat Listesi Burada!

Sıfır LPG’li Dacia Fiyatları Nasıl?

Dacia_LoganFabrikadan LPG çıkışlı Duster, Sıfır LPG’li Duster ya da tam adıyla Duster Eco-G Serisi…Hem ekonomik sürüş hem de ekolojik çözüm sunan LPG +Benzin yakıt tüketimi, doğru şekilde entegre edildiğinde Avrupa’nın da çok tercih ettiği bir versiyon haline geliyor. Hem emisyon değeri çok çok düşük hem de çok ekonomik yakıt tüketimi sağlıyor.

Tüm 2. El Dacia Fiyat Listesi Burada!

Dacia LPG’li Modelleri Neler?

Dacia_Lodgy_StepwayDacia Eco-G serisinde neler var? Dacia Sandero Stepway, Logan MCV, Lodgy Ambiance, Duster’ın Comfort ve Prestige versiyonlarında LPG seçeneği var. Yani fabrikadan LPG’li Stepway alabilir, Logan MCV’nin ve Lodgy’nin Ambiance donanımıyla LPG’lisini alabilir ya da Duster’ın Comfort ve Prestige donanımlarının LPG’lilerini alabilirsiniz.

Sıfır LPG’li Dacia Fiyat Listesi

Sıfır Dacia Fiyat Listesi Burada!

Dacia Duster Comfort ECO- G 115 bg 4×2 115.700TL

Dacia Duster Prestige ECO- G 115 bg 4×2 122.250TL

Dacia Sandero Stepway Turbo 90 ECO-G 102.250TL

Dacia Lodgyy Ambiance ECO- G 110 bg- 5 Koltuklu 113.850Tl

Dacia Lodgyy Ambiance ECO- G 110 bg- 7 Koltuklu 116.100Tl

Dacia Logan MCV Ambiance Turbo 90 ECO- G 94.100TL

Fabrikadan LPG Araç Listesi Burada!

İkinci El LPG’li Dacia Fiyatları Nasıl?

İkinci elde LPG’li Dacia seçeneği çok. 2. El Dacia LPG’li demek, sonradan LPG takılmış Dacia almak demek. Henüz, sıfır km Dacia Eco-G serisinden ikinci el pazarına gelen olmadığını var sayıyoruz elbette. Burada elbette aracın durumu ve daha pek çok detay devreye giriyor ama bunların fiyatlarına baktığımızda ortalama rakamlar şöyle:

LPG’li 2. El Dacia Duster Fiyatı: 41 bin TL – 83 bin Tl arasında bir fiyat listesi görüyoruz. LPG’li Dacia Duster fiyat listesi burada!

LPG’li 2. El Dacia Sandero Fiyatı: 24 bin Tl ile 68 bin Tl arasında bir liste ile karşılaşıyoruz. LPG’li Sandero fiyat listesi burada!

LPG’li 2. El Dacia Logan Fiyatı: 16 bin Tl ile 46 bin Tl arasında bir liste görüyoruz. LPG’li Dacia Logan fiyat listesi burada!

LPG’li Dacia Kullananlar Memnun mu?

Duster’a LPG taktıran çok. Bu haliyle araçtan memnun olan, az yakır diye sevinen ya da LPG muayenesi ve diğer güvenlik unsurlarından endişe eden de var. Sıfır LPG’li Dacia kullananlar ise fabrikadan çıkışlı LPG’li araç kullanmanın güven verdiği konusunda hem fikir. Ayrıca Renault -Mais garanti kapsamında olması da büyük bir konfor. Diğer yandan sonradan LPG taktıracağınız Dacia ile fabrikadan LPG çıkışlı olarak alacağınız Dacia’nın 2. el piyasasındaki değeri de farklı olacağı için ayrıca avantajlı. Yakıt tüketimi konusunda çok büyük avantaj sunduğunu söylemeye bile gerek yok.

Fabrikadan LPG Çıkışlı Eco-G Serisi İnceleme yazısına da bakın!

LPG’li Dacia yakıt tüketim miktarı benzinli Dacia’ya göre 100 km’de 10-15 TL fark ediyor

Türkiye Dacia Markasını Seviyor!

2018 yılında Türkiye’de 29 bin 918 yani neredeyse 30 bin adet Dacia araç satışı gerçekleşmiş. Bu, pazardan 4,8 ay almak demek. Zaten en çok satılan araç markası sıralamasında Dacia, 8. olmuştu.

“yalın, sağlam, ulaşılabilir”

Dacia markasının başarısının altında şu felsefe var: “yalın, sağlam, ulaşılabilir” olma. Gerçekten de tüm eleştirilere rağmen marka bu yoldan hiç sapmadı. Çünkü marka hesaplamalarını iyi yaptı. Pazarda böyle bir gereksinimin olduğunu net olarak tespit etti ve yatırımını buna göre hızlandırdı. İlk Dacia modellerinde dijital entegrasyon, donanım, iç mekan konforu gibi detaylar çok eleştirilmişti ama marka her yıl bu detayların üzerinde biraz daha fazla çalışarak daha geniş bir kitleye seslenmeyi de bildi. Bir otomobil yazarı olarak da şunu da açıklamazsam olmaz: son 5 yılda Türkiye’de döviz kuruna bağlı olarak otomobil piyasasının erişilemez hale gelmesi ve alım gücünün düşmesi de Dacia için pazarın genişlemesinde bir parça etkili oldu. Burada şunu söylemeye çalışıyorum; daha önce bir üst guruba yönelen alıcı ve tabir-i caizse Dacia’ya burun kıvıran alıcı da markayı inceleme, keşfetme, değerlendirme isteğine geçti.

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here