Yeni Dacia Duster: Artık Çok Daha İyi!

0
14849
Yeni Dacia Duster

Yeni Dacia Duster nasıl mı? Eskisine oranla daha donanımlı ve  daha fazla SUV. Peki, 2018 model Dacia Duster hakkında detaylar neler? Yeni Duster yorumları nasıl? Sıfır Dacia Duster almayı düşünenler için araştırdık: Yeni Duster fiyatı ve özellikleri

Yeni Dacia Duster: Artık Çok Daha İyi!

İlk kez 2010’da gördüğümüz Duster, her yıl daha fazla geliştirildi. 4 silindirli dizel motoru da çok sevildi. 100km’de ortalama 4 litre yakıt tüketen bir SUV olarak ve 90 bin- 120 bin arasında değişen fiyatıyla 2018 makyajlı Duster, geniş kitlelerlece kesinlikle tercih edilebilir.

Eğer yolda falan yeni çıkan Duster’ı gördüyseniz, Jeep Renegade’nin stop lambalarına benzerlik hemen dikkatinizi çekmiştir. Gerçekten de bir kaç tasarım detayında böyle benzerlikler var. Şişkin çamurluklar ve yüksek tavan da önemli ayrıntılar. Yenilenen LED farlar, yeterli iç mekan hacmi, kocaman bagaj hacmi bu otomobili keyifli kılıyor.

2018 Model Dizel Dacia Duster Hakkında

Dizel Dacia Duster’ın özelliklerine baktığımızda; 4 silindirli motor 1461cc hacme ulaşıyor. 110HP/4000 d/d güç, 260Nm/1750d/d tork önemli. Önden çekişli, 4 tekerden çekişli alternatifler var. Aracın toplam uzunluğu 4341mm, genişliği 2052mm, yüksekliği ise 1693mm. 0-100km/saniye hızlanmasını 12,4 saniyede tamamlıyor. Duster’ın maksimum hız verisi ise 169km/s. 100km’de 4 litre yakıt tüketirken 123gr/Co2 salınımı yapıyor.

Yeni Duster Fiyatı ve Özellikleri

Sıfır km Dacia Duster fiyatları 90 bin TL’den başlıyor. Donanımı zenginleştirdiğiniz bir paket alırsanız sıfır Duster fiyatı için 120 bin TL gibi rakam söz konusu. Sıfır Duster fiyatları bir galeriden diğerine değişiklik gösterebilir. Bu amaçla arabam.com sıfır km ilanlarını inceleyebilirsiniz.

İkinci el Dacia Duster fiyatları için buraya tıklayın!

Yeni Duster Yorumları Nasıl?

Dacia Duster yorumlarına baktığımızda iç mekandaki bol plastik kullanımı ve donanım eksikliği hep eleştirilirdi. Gerçekten de bu kötü malzeme kullanımı, “ucuz” bir etki yaratıyordu. Ancak bu durum, SUV fiyatları içinde onu fazlasıyla ulaşılabilir de kılıyordu. İşte bu detay, Dacia Duster Türkiye pazarlamasının en güçlü silahıydı aslında. Şimdi, kullanıcı şikayetleri ve marka algısının geleceği için bu konuda ciddi iyileştirmeler görüyoruz. İç mekan malzeme ve işçilik kalitesi ile donanım zenginliği eskiye göre çok gelişmiş görünüyor.

Uzmanların Dacia Duster Yorumları Nasıl?

Pek çok otomobil yazarı, yeni Duster’ı sağlam ve uygun fiyatlı bir SUV arayanlar için ideal bir çözüm yorumunu yapıyor. Örneğin Autoshow 2018 sayısında Murat Çavdar, yeni Dacia Duster için “fiyat-performans olarak değerlendirme yaparsak Duster, kesinlikle iyi bir alternatif. Ayrıca eski nesline göre çok daha iyi görünüyor; daha yüksek konfor ve donanım sunuyor” yorumunu yapmış.

Yeni Dacia Duster Fotoğrafları

Yeni Duster görsellerini incelemek için galerinin üzerine tıklayınız.

 

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here