Cadillac CT5 V BlackWing | Almanlara Atak Başladı

2022 model Cadillac CT5-V Blackwing. Yollara çıktığında tarihin en güçlü Cadillac’ı olacak. Biraz daha konuyu size açıklamak gerekirse, 6.2 litrelik V8 motorun ürettiği 668 beygire 889 Nm tork eşlik ediyor. Bu Cadillac otomobillerinde harika bir değer olacak.

Şanzıman Seçenekleri Mevcut

CT5-V Blackwing’inizi dilerseniz 6 ileri TREMEC manuel şanzıman, dilerseniz 10 ileri otomatik şanzımanla tercih edebilirsiniz. Manuel şanzıman ‘No-Lift Shift’ adındaki ayağınızı gazdan çekmeden vites değiştirebildiğiniz kesintisiz bir keyif sistemiyle donatılmış.

Hem normal hem de pistte konfor-kontrol dengesini sağlamak için, dünyanın en hızlı tepki veren süspansiyon sistemi olduğu söylenen Magnetic Ride Control 4.0 kullanılmış. Pist sürüşlerinde keyfi artırmak adına elektronik kontrollü sınırlı kaydırmalı arka diferansiyele sahip CT5-V Blackwing.

Hızlanma Verileri Sınıfına Göre İnanılmaz

0-100 km hızlanmasını 3.7 saniyede tamamlayan arkadan çekişli Cadillac CT5-V Blackwing’in son hızı 322 km/saat. Yakın zamanda tanıtılan tarihin en güçlü BMW’si M5 CS ise 635 hp ve 750 Nm torka sahip. Yalnız rakamlar aldatmasın, M5 CS’in 100 km/s’e ulaşması 0.7 saniye daha kısa sürüyor! İki model arasındaki yol kültürü farkı da tadılmaya değer ama şu an ülkemize gelmesi pek mümkün değil.

Daha diri bir sürüş için sayısız gövde takviyesi yapılan CT5-V Blackwing’in durma konularından, farklı renklerde seçilebilen Brembo fren diskleri sorumlu. Tabii dilerseniz karbon-seramik diskler de opsiyon listesinde.

1 Şubat’ta siparişe açılan CT5-V Blackwing’in teslimatları yaz sonunda başlayacak. Açılış fiyatı 84.990 dolar, bizim burada yaklaşık olarak 1.6 motorlu bir BMW 3 Serisi ediyor. Amerika’da görev yapan ortalama bir profesörün, Cadillac CT5-V Blackwing sahibi olmak için, neresinden baksanız üç dört ay hiç harcama yapmadan maaşını biriktirmesi gerek.

2. El Otomobil İlanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here