Ülkemizde Satılmayan Arabalar: Cadillac CT5-V

0
1628

Ülkemizde Satılmayan Arabalar: Cadillac CT5-V… Öncelikle Cadillac CT5-V, 668 beygirlik süper şarjlı 6.2 litrelik V-8’e sahip ve manuel şanzımanla sunulan nadir spor otomobillerden biridir. Ayrıca  güncellenmiş stili ve yeni iç mekanı Cadillac’ın yüksek performansını yansıtmaktadır. CT5-V, Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio , BMW M3 ve Mercedes-AMG C63 gibi rakipleri elemek için birçok farklı donanımlı sahiptir. Fakat bu model, ülkemizde satışa sunulmayan efsanelerin başında gelmektedir. Bugünkü yazımızda inceleyeceğimiz Cadillac CT5-V, rakiplerini elemek için son kozlarını da kullanmaktadır. Bunun ana sebebi; CT5-V, markanın son benzinli motorlarından birini kullanmaktadır. Ayrıca bundan sonraki seriler, yüzde yüz elektrikli motorlara sahip olacaktır. Bu yüzden CT5-V, oldukça önemli ve efsanevi bir model olmaktadır. Ayruca acımasız hızlanmasına eşlik etmesi için mükemmel bir sürüş ve yol tutuşuna sahiptir.

Öncelikle Cadillac CT5-C, üreticinin en yeni spor sedanlarından biridir. Cadillac, bu arabayı, CT5-V Blackwing olarak adlandırmaktadır. Fakat üretimi durdurulan CT6-V’den geliştirilen çift turbo Blackwing V-8 ile benzerliklere sahiptir. Ayrıca TS-V’nin 668 beygir gücündeki süper şarjlı 6.2 litrelik V-8’inin güncellenmiş bir versiyonuna sahiptir. Altı ileri manuel veya isteğe bağlı 10 ileri otomatik şanzıman seçeneği ile satışa sunulmaktadır. CT5-V’nin ilk izlenimleri keskin yol tutuşlu bir sedan olduğuna işaret etmektedir. Sonuç olarak Cadillac CT-V, ülkemizde satışa sunulması gereken bir modeldir. Sade ve şık tasarımı, konforu ve akıcı performansı ile birleşmektedir. Ayrıca geniş yaşam alanı sunması, en büyük avantajlarından biri olmaktadır. Fakat Amerikalı otomotiv üreticisi Cadillac’ın satışa sunduğu modellerin ülkemizdeki fiyatları, markanın en büyük dezavantajıdır. Bu yüzden Türkiye’de aktif olarak rol oynayamamaktadır. Fakat satışa sunduğu modeller, ülkemizde bilinen ve popüler olan araba modelleri kadar başarılı olmaktadır.

İç Mekan ve KonforÜlkemizde Satılmayan Arabalar: Cadillac CT5-V

Cadillac denildiği zaman aklımıza ilk gelen şey iç mekan kalitesi ve konforu olmaktadır. Bunun başlıca sebebi ise markanın ortaya çıkardığı modellerden kaynaklanmaktadır. CT5-V Blackwing, kabinini standart CT5 ile aynıdır. İki modelde geniş bir iç mekana sahiptir. Tüm modeller standart olarak ısıtmalı ve soğutmalı ön koltuklara sahiptir. Ayrıca bu teknoloji, hakiki deri ve son derece premium hissettiren döşemelerde sunulmaktadır. Deri ve mikrofiber döşemeli spor koltuklar isteğe bağlı olarak değiştirilebilmektedir. Böylece Cadillac, hayalinizdeki otomobile ulaşmanızı ve özel hissetmenizi sağlamaktadır. Blackwing’in bagajını gördüğümüz zaman 5 adet orta boy valizin sığabileceğini düşünüyoruz. Sonuç oalrak Cadillac CT5-V son derece özel be premium bir araba modelidir. Özellikle iç mekanında kullanılan parçalar, aracın hissiyatını avantaja çevirmektedir. Güçlü ve kullanışlı bir iç mekana sahip olan Caddillac CT-V, kendisini ön plana çıkarmaya devam etmektedir. Genel olarak sportif sedan tasarımına sahip olan Cadillac CT5-V, rakiplerinin ötesine geçmeye devam etmektedir.

Basit ve Kullanışlı Bilgi-Eğlence Ekranı

10.0 inç dokunmatik ekran, CUE bilgi-eğlence arayüzü ile birlikte gelmektedir. Bu sistem aynı zamanda ekrana dokunmayı tercih etmeyen sürücüler için orta konsolda ikincil bir kumandaya sahiptir. Ayrıca Kablosuz Apple CarPlay ve Android Auto, 4G LTE Wi-Fi hotspot ve kablosuz akıllı telefon şarjı standart olarak gelmektedir.  CT5, isteğe bağlı olarak bir Bose stereo sistemi ile satışa sunulmaktadır. Blackwing modeliyse 15 hoparlörlü bir AKG sistemi ile satılmaktadır. Ayrıca standart olarak gelen 12,0 inç dijital gösterge ekranı, aracı rakiplerine göre benzersiz kılmaktadır. Bilgi eğlence ekranı, günümüzdeki otomobil modellerindeki en önemli noktalardan olmaktadır. Bunun sebebi ise araçların birbirlerinden ayrılmasındaki en önemli nokta olmasıdır.

Güvenlik ve Sürücü Yardımı ÖzellikleriÜlkemizde Satılmayan Arabalar: Cadillac CT5-V

“Ülkemizde Satılmayan Arabalar: Cadillac CT5-V” adlı içeriğimizdeki son konu da sahip olduğu güvenlik sistemleridir. Bildiğimiz üzere güvenlik ve sürücü yardımı konusu, en önemli noktalardan biridir. Gelişen dünya karşı cahilleşmeye başlayan dikkatsiz sürücüler yüzünden otomotiv endüstrisi güvenlik konusunda yoğun olarak dikkat etmektedir. Hem standart hem de isteğe bağlı olarak birçok farklı özelliğe sahiptir. Yaya algılamalı ve otomatik acil frenleme, Şeritte kalma yardımı ile standart şeritten ayrılma uyarısı, Yarı otonom sürüş modu ile mevcut adaptif cruise control gibi özellikler araçta standart olarak sunulmaktadır. Cadillac, güvenlik ve sürücü yardım sistemlerine oldukça önem veren markalardan biridir. Bu yüzden araçlarında standart olarak satışa sunduğu güvenlik özellikleri, binlerce kazayı etkilemektedir.

İkinci El Cadillac Escalade İlanları

İkinci El Cadillac Otomobil Modelleri

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here