Cadillac CT4-V Blackwing Track Edition Tanıtıldı

0
768

Cadillac CT4-V Blackwing Track Edition tanıtımı yapıldı. Şirket, geçen yıl CT4-V Blackwing ve CT5-V Blackwing modellerini tanıtmıştı. Ayrıca şirket her iki modelin de ilk 250 adetini V-Series Collector’s Series olarak markalaştırmıştı. Otomobil üreticisi bu hafta da, CT4-V Blackwing Track Edition olarak adlandırılan küçük spor sedanın, yarıştan ilham alan yeni bir versiyonunu ortaya çıkardı. Detayları siz değerli okuyucularımız için derledik.

Cadillac CT4-V Blackwing Track Edition Sınırlı Üretim Olacak

CT4-V Blackwing için henüz sunulan herhangi bir performans yükseltmesi yok. Bunun yerine otomobil benzersiz iç paketler, renkler ve grafiklerle geliyor. Grafikler, Cadillac’ın ikonik Amerikan yarış pistlerinde düzenlenen çeşitli IMSA onaylı yarışlardaki başarılarını belirtmek için özel olarak tasarlandı. Diğer yandan aracın, B sütununda ve direksiyon simidinde ayrı ayrı numaralandırılmış yapı plakaları bulunmakta. Ayrıca aracın eşik plakaları da, Cadillac’ın belirli pistlerdeki başarılarını vurgulamakta. Modelin, Watkins Glen, Road Atlanta ve Sebring pistlerini öne çıkaran üç tasarımı mevcut. Fakat şirket, her tasarımın üretimini 99 adetle sınırlandırmakta. Buna göre, toplamda 297 adet  CT4-V Blackwing Track Editions üretimi olacak.

Kaputların Altında Değişiklik Yok

Yeni gelecek Cadillac CT4-V Blackwing Track Edition’da bir performans yükseltmesi mevcut değil. Araçların kaputunun altında çift turboşarjlı 3.6 litrelik V-6 motor mevcut. Motor, en yüksek 472 hp ve 603 Nm tork üretmekte. Bu güçler ise standart 6 vitesli manuel şanzıman veya mevcut 10 vitesli otomatik şanzıman aracılığıyla arka tekerleklere iletiliyor. Ancak her araba, CT4-V Blackwing’in mevcut Karbon Fiber 1 ve Karbon Fiber 2 paketleri ile donatılmakta. Karbon Fiber 1 paketi, ön ayırıcı, canards ve arka spoiler gibi eklere sahip. Karbon Fiber 2 paketi ise marşpiyellere  ve arka difüzöre sahip. Bu paketlere ise standart CT4-V Blackwing’in fiyatına yaklaşık 7.000 dolar ekleyerek sahip olabilmekteydik.

Cadillac, Track Edition için fiyatlandırmayı açıklamadı, ancak standart CT4-V Blackwing 60.390 dolardan başlıyor. Ön siparişler 1 Ağustos’ta açılacak. Modelin üretimi ise yılın son çeyreğinde başlayacak. Buna göre araçlar 2023 model olarak gelecek.

Tüm Satılık Cadillac Otomobillerini İnceleyin⇒

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here