Cadillac Lyriq kompakt tasarımı, sosyal medyadan paylaşıldı. Geçtiğimiz aylarda ilk teslimatlarına başlayan Cadillac Lyriq, ilgi çekici bir tasarıma sahipti. Ayrıca modelin sunduğu teknolojik donanımlar ve elektrikli olması da modelin öne çıkmasını sağlamıştı. Fakat General Motors şirketi, modelin daha kompakt bir versiyonu olsaydı nasıl olurdu diye düşündü. Ardından şirketin tasarımcılarından Jason Chen tarafından modelin daha küçük bir kardeşi tasarlandı. Bu kompakt Lyriq modelinin eskiz görseli ise şirketin resmi Instagram hesabından paylaşıldı. Fotoğrafa baktığımızda ise kompakt tasarımın da, satışta bulunan Lyriq kadar ilgi çekici bir görüntüye sahip olduğunu söyleyebiliriz. Bu yeni tasarım ile ilgili tüm detayları siz değerli okuyucularımız için derledik.

Cadillac Lyriq Kompakt Tasarımı Oldukça Gösterişli

Cadillac Lyriq kompakt tasarımı, ilk bakışta kendisini oldukça öne çıkartıyor. Baktığımızda esas duruşunu koruyan model, daha kısa ve alçak bir tavana sahip gibi gözüküyor. Ayrıca modelde bulunan far ve stop gurubu tasarımları da asıl Lyriq modeline benzer. Bunlar ise kesinlikle modele şık bir görüntü katıyor. Ayrıca modelin performansa dayalı olacağını düşünebiliriz. Çünkü daha kompakt bir model genellikle performansı ile öne çıkmayı amaçlar. Bu doğrultuda düşündüğümüzde bu kompakt modelinde Lyriq gibi güçlü bir elektrikli motora sahip olacağını varsayabiliriz. Lyriq modelinin tek bir elektrikli motorunun 340 beygir güç ve 440 Nm tork üretebildiğini düşündüğümüzde ise zihnimizde muhteşem bir kompakt model canlanabilir.

Cadillac Lyriq kompakt tasarımı

Her ne kadar şu an için böyle bir model sadece hayal olsa da gelecekte karşımıza çıkmaması için hiç bir sebep yok gibi gözüküyor. Olası bir durumda bu tür bir modelin üretilebileceğini düşündüğümüzde ise ne kadar muhteşem bir sürüş deneyimi sunacağını hayal etmeden geçemiyoruz. Peki siz, paylaşılan bu Cadillac Lyriq kompakt tasarımı hakkında ne düşünüyorsunuz?

Satılık Tüm Cadillac SUV Modellerini İnceleyin⇒

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here