Stellantis, Twitter reklamlarını durduran şirketler arasına katıldı. Elon Musk geçtiğimiz günlerde resmi olarak Twitter’ı satın aldı. Bunun sonucunda ise bazı şirketler Twitter faaliyetlerini durdurdu ve başka platformlara geçiş yaptı. Bu şirketler arasında bazı otomobil üreticileri de bulunuyor. Şu ana kadar bunlar arasında VW, GM ve Audi vardı. Fakat Stellantis grubu da bu kafileye dahil oldu. Şirketten yapılan açıklamaya göre, şirketin Twitter’daki reklamcılık faaliyetleri geçici olarak durduruldu. Ayrıca açıklamada, bunun sonucunda kullanıcı sayısının düşeceğini de bildikleri belirtildi. Konu ile ilgili tüm detayları ise siz değerli okuyucularımız için derledik.

Stellantis, Twitter Faaliyetlerini Tekrardan Aktif Etmeyebilir

Belirttiğimiz üzere Elon Musk, geçtiğimiz günlerde resmi olarak Twitter’ı satın aldı. Bunun ardından ise Musk, şirketin gelirlerinin oldukça düştüğünü bildirdi. Buna sebep olan en önemli şeylerin başında ise büyük şirketlerin sitedeki faaliyetlerini durdurması geliyor. Diğer yandan Twitter’da mevcut olan mavi tik uygulamasının da ücrete tabi olması kullanıcılar tarafından büyük bir tepkiyle karşılandı. Gelirlerin düşmesinin sonucunda ise Musk, birçok çalışanını işten çıkarttı ve bu zararı tolere etmeye çalıştı. Fakat Stellantis gibi birçok büyük şirketin bu platformda reklamlarını durdurması nasıl tolere edilecek bilinmez.

Stellantis, Twitter reklamlarını durdurdu 3

Tüm bunlara ek olarak ise ilerleyen dönemlerde faaliyetlerini durduran firmaları geri kazanmak adına bazı çalışmalar yapılabilir. Fakat bu çalışmaların firmaları geri getirip getiremeyecği hala meçhul. Şu ana kadar otomotiv sektöründe VW, GM, Stellantis ve Audi gibi şirketler Twitter faaliyetlerini durdurdu. Fakat bu şirketlerin ilerleyen dönemde bu faaliyetleri tekrardan başlatacaklarının bir garantisi bulunmuyor. Bu durum nasıl ilerleyecek bunu hep birlikte göreceğiz. Peki siz büyük otomobil üreticilerinin Twitter faaliyetlerini durdurmaları hakkında ne düşünüyorsunuz ?

 

Audi de Twitter Reklamlarını Durdurdu⇒

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here