Audi Twitter Reklamlarını Durduran Şirketler Arasına Katıldı

0
882
Audi Twitter Reklamlarını Durduran Şirketler Arasına Katıldı

Audi Twitter reklamlarını durduran şirketler arasına katıldı. Alman otomobil üreticisi artık el değiştiren sosyal medya platformunda reklam vermeyecek. Şirketin bu kararının arkasında sosyal medya platformundaki yönetim değişikliğinden memnun olmaması yatıyor. Ayrıca bu kararı veren tek kurum da Audi değil. Birçok otomobil üreticisi benzer bir adımı atmaya hazırlanıyor.

Audi Twitter Reklamlarını Durdurdu

Audi Twitter Reklamlarını Durduran Şirketler Arasına Katıldı

Otomobil üreticisi artık Twitter üzerinden reklam vermeyeceğini açıkladı. Daha önce General Motors da Twitter’daki reklam faaliyetlerini durdurma kararı almıştı. Ayrıca Volkswagen de bünyesindeki markalarına Twitter’da ücretli reklamları bir sonraki duyuruya kadar durdurmalarını söyledi. Bu aslında bir nevi Musk’a tepki olma niteliği taşıyor.

Tesla’nın CEO’su Elon Musk Sosyal Medyayı Ele Geçiriyor

Audi Twitter Reklamlarını Durduran Şirketler Arasına Katıldı

Elon Musk geçen aylarda Twitter’ı satın alacağını açıklamıştı. Bunun için 44 milyar dolar ayırdığını söylemişti. Aradan geçen sürede birçok farklı haber çıktı. Bu haberlerde vazgeçtiği, anlaşamadıkları gibi birçok ayrıntı vardı. Ancak Elon Musk sonunda sosyal medya devini satın almayı başardı. Böylece eline de ciddi bir veri kaynağı geçirmiş oldu. Şimdi ise ciddi politika değişiklikleri peşinde koşuyor. Bu nedenle de birçok kurum ve kişi bu sosyal medya platformunu kullanmayı bırakıyor. Audi Twitter hamlesi de diğer hamlelerin önünü açmış oluyor. Bakalım otomotiv sektörünü önümüzdeki günlerde neler bekliyor? Hep beraber göreceğiz. Ama Elon Musk tepkilerden pek de etkilenecek gibi durmuyor.

Sıfır KM Audi Modelleri

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here