TOGG C-SUV modelinin ismi ne olacak? Açıkçası bu soru hepimizi heyecanlandırmaya yetiyor. Çünkü ülkemizin otomobili TOGG, tüm Türkiye’de büyük bir beklenti yaratmış durumda. Yerli otomobil üreticisi TOGG, geçen hafta Bursa Gemlik’te büyük kampüsünün açılışını gerçekleştirdi. Ardından ise seri üretime resmen başlamış oldu. Bu etkinlikte yerli üreticinin gelecekteki modelleri ve C-SUV modelinin son hali gösterildi. Fakat bu modelin ismiyle ilgili bir açıklama yapılmadı. Bizler de bu yazımızla birlikte bu modelin ismi ile ilgili bazı araştırmaları sizlerle paylaşacağız. Hadi TOGG C-SUV modelinin olası ismini hep birlikte inceleyelim.

TOGG C-SUV Modelinin İsmi Ne Olabilir?

Türk Patent ve Marka Kurumu kayıtları üzerinden şirketin sahip olduğu birçok marka başvurusu mevcut. Fakat bu markalar arasında TOGG C-SUV modelinin ismi olabilecek en uygun marka AIDA olarak göze çarpıyor. Hem okunuşu hem de tescil tarihi sebebiyle C-SUV modelinin ismi olmaya en yakın aday şimdilik AIDA gibi gözüküyor.

Türk Patent ve Marka Kurumu verilerine göre şirket, bu isim için ilk başvurusunu 4 Ağustos 2022 tarihinde yaptı. Başvuru tarihinden bir hafta sonra yani 10 Ağustos tarihinde ise bu isim için yayın kararı çıktı. Fakat bu karar 10 Ağustos tarihinde çıksa da TOGG markanın tescilini 24 Ekim’de yaptı. Yani tanıtımdan sadece 5 gün önce. Bu da yeni çıkacak C-SUV modelinin ismi olarak AIDA seçeneğini oldukça güçlü kılıyor. Bunun dışında ise şirketin TOGG-2, TOGG-3 gibi de bazı isim tescilleri mevcut. Diğer markalara bakacak olursak (örneğin Mazda) bu isimlerin Sedan araçlara daha uygun olacağını söyleyebiliriz. Peki siz TOGG C-SUV modelinin ismi hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce AIDA ismi bu modele yakışır mı?

 

TOGG Kredisi Hakkında Tüm Detayları İnceleyin⇒

 

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here