Audi, A4 Avant modeli için çalışmalarını hızlandırdı. Bu kanıya ise görsellerden varıyoruz. Bu, modelin ilk kameralara yakalanışı değil. Fakat daha önceden elde edilen görüntülerde çok fazla sahte panel bulunuyordu. Lakin bu sefer gelen görüntülere baktığımızda aracın birçok parçasının seri üretim versiyonu olduğunu görüyoruz. Görüntülerde ise model, oldukça kamuflajlı bir şekilde karşımıza çıkıyor. Yine de 2024 model A4 Avant hakkında bazı yorumlarda bulunabiliriz. Şimdi lafı fazla uzatmadan görselleri inceleyelim ve model hakkında biraz konuşalım.

Yeni Audi A4 Avant, Seri Üretime Hazır Parçalarıyla Karşımızda

Yeni Audi A4 Avant, test aşamasındayken yine kameralara yakalandı. Fakat bu sefer model, seri üretime hazır parçalarıyla karşımızda. Lakin model de bulunan kamuflaj açıkça bir fikir elde etmemize engel oluyor. Yine de model hakkında bazı ipuçları elde edebiliriz. Buna göre ilk gözümüze çarpan arkada bulunan stop lambaları oluyor. Daha önceki çekilen görsellerde bulunan stop lambaları sahteydi. Fakat bu sefer araç karşımıza seri üretim stop lambalarıyla çıkıyor. Görsele baktığımızda ise stop lambalarının ince uzun bir şekilde konumlandırıldığını görüyoruz. Fakat kamuflajdan dolayı daha fazlasını göremiyoruz. Lakin stop lambalarının ortasında bulunan bir şişkinlikte gözümüzden kaçmış değil. Ön tarafa baktığımızda ise yine modelin seri üretim versiyon ön paneli ile karşılaşıyoruz. Ayrıca köşelerde de havalandırma girişleri gözümüze çarpıyor. Son olarak ise modelde yeni far grubuna da yer verildiğini görebiliyoruz. Modelin iç mekanı ise hiç gözükmüyor. Kamuflaj sebebiyle dış mekan hakkında daha fazla yorum yapmanın da sağlıklı olacağını düşünmüyorum. Fakat bu kadar ipucu bile yeterli olmuştur diye tahmin ediyorum.

Modelin teknik detayları hakkında ise henüz hiçbir bilgi bulunmuyor. Fakat modelin hibrit olarak gelmesi bekleniyor. Ayrıca yeni Audi A4 Avant modelinin 2023 yılının ikinci yarısında karşımıza çıkması beklenmekte. Bakalım gelecek aylarda model hakkında ne gibi gelişmeler olacak, göreceğiz.

Satılık Tüm Audi Modellerini İnceleyin⇒

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here