Audi Activesphere konsepti için geri sayım başladı. Audi de 26 Ocak’ta yapılacak çevrimiçi lansmandan önce Activesphere konseptini yavaş yavaş ortaya çıkarmaya başladı. Otomobil üreticisinin dördüncü küre konsepti olacak olan Activesphere, yeniden yorumlanan bir aktif yaşam tarzı aracı olarak nitelendiriliyor. Şirket, modelin “olağanüstü zarafet ile etkileyici performansı ve sürükleyici, öncü işlevselliği” birleştireceğini söyledi. Bu konuda da şirketten merak uyandırmak adına bazı sosyal medya paylaşımları ve teaser görüntüleri geldi. Yazımızda da gelen bu görüntüleri tek tek inceleyeceğiz. Şimdi lafı fazla uzatmadan gelin teaser paylaşımlarına bir göz atalım.

Audi Activesphere Konsepti Gölgelerden Çıkıyor

İlk olarak konsept için birkaç gün önce paylaşılan teaser görsellerini inceleyelim. Buna göre konsept resmen gölgelerden çıkıyor. Bu görüntülerde modelin profili resmen ortaya konuluyor. Buna göre modelin sedanlar ile crossover coupe’ler arasındaki çizgiyi bulanıklaştıracağı anlaşılıyor. Ayrıntıları anlamak zor ama girintili farları ve kısa kaputu görebiliyoruz. Konsept ayrıca eğimli bir tavana doğru akan eğimli bir ön cama da sahip. Dikkat çeken diğer özellikler arasında ise ince arka farlar, kıvrımlı gövde yapısı ve oldukça cömert yerden yükseklik yer alıyor.

Sosyal Medyadan da Teaser Paylaşımları Yapıldı

Şimdi ise gelelim Audi’nin sosyal medya hesabı üzerinde konsept için yaptığı teaser görsel paylaşımlarına. Buna göre ilk resimde aracın arka kısmını görüyoruz. Arkada stop lambalarının ince bir çizgi halinde buluşması ise kesinlikle heyecan verici. Stopların üstünde ise tahminen aracın üstünü tamamen kaplayan cam bir panel yer almakta. İkinci fotoğrafa göz gezdirdiğimizde ise aracın dijital yan aynaları bizlere selam vermekte. Açıkçası dijital ayna tasarımları insanı gelecekte hissettiriyor. Son fotoğrafta ise aracın iç kısmına ufak bir göz gezdirme şansız buluyoruz. Fakat buradaki en büyük detay ise tabi ki direksiyon simidi. Resme göre konsept, köşeli bir direksiyon simidine sahip olacak. Ayrıca burada bulunan kırmızı serpintiler de kesinlikle hoş bir görsel hava katmış diyebiliriz. Tüm bu görüntülere göre ise Audi piyasayı sallamaya geliyor diyebiliriz. Peki sizlerin Activesphere konsepti hakkındaki düşünceleriniz neler?

Konsept İçin Paylaşılan Eski Teaserlara Göz Atın⇒

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here