Audi A4 Allorad Quattro Hakkında Neleri Öğrenmek İsterdiniz?

0
13118

Audi A4 Allorad Quattro hakkında bilgi mi arıyorsunuz? Peki, station wagon Audi almak ister miydiniz? Audi A4 Allorad Quattro hakkında merak edilenleri SW meraklıları ve Audi tutkunları için araştırdık. Karşınızda: Audi A4 Allorad Quattro 2018 modeli

Audi A4 Allorad Quattro Hakkında Neleri Öğrenmek İsterdiniz?

Türkiye sedan ülkesidir. Bunu hep söylüyoruz. Nedense ülkemizde ağır abi sedan otomobil çok seviliyor. Şehir içi kullanımda özellikle gençler HB karoseri de tercih eder oldu. Bir de havalı SUV’lar pazardan iyi pay almaya başladı. Ama SW karoserli araçlar hala çok az tercih ediliyor. Burada anlaşılmaz olan, kalabalık aile yapısının yaygın olduğu ve yılda en az bir kere uzun yola çıkma geleneğinin (bayramlar) olduğu bir sosyal yapı içinde geniş oturma alanı geniş bagaj hacmi sunan station wagon otomobilin tutulmuyor olması. Neyse konumuza gelelim; Audi marka otomobil hayal edin bir SW olsun. Üstüne OffRoad sürüş modu olsun. Şahane olmaz mıydı? O zaman Audi A4 Allorad Quattro hakkında biraz bilgi edinme zamanı!

Audi A4 Allorad Quattro Hakkında!

Binek otomobili zor arazi şartlarında kullanılabilir kılan Audi mühendisleri, özellikle toprak yolda kendini kanıtlıyor. Offroad sürüş deneyimleri sunabilmesi, 4 tekerden çekiş onu gerçekten çok keyifli kılıyor. Karşımızda arazi yetenekleri çok güçlü bir stationwagon araç var. 

Audi A4 Allorad Quattro Kaç Para?

Sıfır km Audi A4 Allorad Quattro almayı düşünüyorsanız hemen söyleyelim; Audi A4 Allorad Quattro fiyatı 417 bin TL’den başlıyor. 

Tasarım Hatları

Aracın tasarım dili daha çok zarafet odaklı. Detaylarda çok zarif ve çok ağır bir etki söz konusu. Elbette iti de bir araç. 

Audi A4 Allorad Quattro İç Mekan Detayları

Audi A4 Allorad Quattro’un içinde çok ferah bir ortam var. İç mekanda her Audi modelinde olduğu gibi kaliteli işçilik ve kaliteli malzeme hemen dikkat çekiyor. Hatta insanı içine çekiyor. Gizlenebilen multimedya ekranı gibi detaylar da çok havalı. Tüm göstergeler göz hizasında. Düğmeler kolay ulaşılır şekilde tasarlanmış. Bu ayrıntılar sürüşü keyifli kılıyor. 

Audi A4 Allorad Quattro Motor Özellikleri

4 silindirli dizel motor 1968cc silindir hacmine sahip. Aracın motoru, 190HP 3800-4200d/d güç üretiyor. Maksimum tork 400NM 1750-3000 d/d. 

Station Wagon yeni Audi modelinin hızlanma verileri de şaşırtıcı. Maksimum hız 220km/s. 0-100km/s hıza 7,8 saniyede ulaşıyor. 

Güç aktarımına baktığımızda, yukarıda da söylediğimiz gibi tam bir arazi adamı görüyoruz karşımızda. 4X4 çekiş sistemi, 7 ileri otomatik vites, 58 litrelik yakıt deposu önemli detaylar. 

Audi A4 Allorad Quattro Ne Kadar Yakıyor?

Audi A4 Allorad Quattro ortalama yakıt tüketimi miktarı 100km’de 4,9 litre. 

Aracın boş ağırlığı 1715kg. Bagaj hacmi de 505 litre. Arka koltukları yatırırsanız tam 1510 litrelik alan sunuyor. 

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here