2018 Volkswagen Caddy 2.0 TDi DSG Alltrack Detaylı İnceleme

0
13299

Volkswagen Caddy 2.0 TDi DSG Alltrack incelemesi mi arıyorsunuz? Hemen söyleyelim; yeni Caddy özellikleri ile gerçekten “ticariden fazlası” olmuş. Sıfır km Caddy fiyatları nasıl ya da yeni Caddy modelinde değişen ne var merak mı ediyorsunuz? 2018 model VW Caddy hakkında detaylar için yazının devamını okuyun!

İkinci el VW Caddy Fiyatları İçin Buraya Tıklayın!

Volkswagen Caddy 2.0 TDi DSG Alltrack İncelemesi

“Ticariden Fazlası” sloganıyla yola çıkan yeni Volkswagen Caddy gerçekten şaşırtıcı bir otomobil olmuş. Sıfır km Volkswagen Caddy almayı planlıyorsanız onu yenilenen özelliklerini mutlaka incelemelisiniz. Biz de yeni Caddy incelemesi ile aracın tasarım özelliklerine, motor özelliklerine ve boyutlarına baktık. İşte 2018 model VW Caddy hakkında detaylar…

Yeni Caddy Ticariden Fazlası

2018 model Volkswagen Caddy aslında modelin 4. nesli. Makyajlı Caddy, şehir yaşamına biraz daha fazla uygun olmuş. İri farları, iri ön ızgarası hemen dikkat çekiyor. Sürgülü arka kapılar, sert keskin hatlı ütü izleri, çamurluklardaki siyah kaplamalar tasarımda ilk dikkati çeken detaylar. Aslında yeni VW Caddy tasarımı için tek cümle ile bir yorum yapmak gerekirse; araç, eskiye oranla daha fazla dinamik, daha fazla SUV vari ve daha fazla şehir içi kullanıma uygun. 

VW Caddy Kokpit Detayları

Volkswagen, Caddy modelinin ön konsolda güncel binek modellerin benzeri bir tasarım kullanmış. Sert plastik malzeme yoğun ama yine de kalite izlenimi güçlü. Küçük eşya gözleri çok kullanışlı. 

2018 Model Caddy’de Konfor Öne Çıkmış!

Volkswagen Caddy 2.0 TDi DSG Alltrack modeli, her dönem konfor odaklı bir hafif ticari araç olayı başarmıştı. Ama bu son model Caddy için çıta daha da yükseltilmiş.  Alçak yükleme eşiği, sürgülü arka kapılar, konsoldaki iri düğmeler, sağ kapıdaki sürgülü cam gibi detaylar da bunun kanıtı. 

Sıfır km Volkswagen Caddy Fiyatı Ne?

Sıfır km Caddy almayı planlıyorsanız aracın baz fiyatı 112 bin TL’den başlıyor. Donanımı güçlendirmek istediğinizde de ortalama 120 bin Tl gibi bir rakamı gözden çıkarmalısınız. 

Yeni VW Caddy’nin Teknik Özellikleri

Aracın motor özellikleri, yakıt tüketim miktarı, boyutları ve hızlanma verileri şöyle:

VW Caddy Motor Özellikleri

Sıralı, turbo motor; önde ve enlemesine konumlanıyor. Motor 4 silindirli 16 subaplı. Motor silindir hacmi 1968cc. Motorun maksimum güç verisi 75kW/102 HP 2900 d/d. Caddy motorunun maksimum torku ise 250Nm 1300-2800 d/d 

Yeni Caddy Ne Kadar Hız Yapabiliyor?

Volkswagen Caddy 2.0 TDi DSG Alltrack hızlanma verileri şöyle:

  • Maksimum Hız: 170km/s.
  • 0-50km/s hızlanma: 3,1 saniye
  • 0-100km/s hızlanma: 13,8 saniye
  • 0-120km/s hızlanma: 21,5 saniye. 

Volkswagen Caddy Ne Kadar Yakıt Tüketiyor?

Fabrika verilerine göre dizel Caddy yakıt tüketim miktarı ortalaması 5,2 litre. 

Yeni Caddy’nin Boyutları Nasıl?

  • Uzunluk: 4506mm
  • Genişlik: 1793mm
  • Yükseklik: 1822mm
  • Dingil Mesafesi: 2682mm
  • Bagaj Hacmi: 750 litre. 

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here