Volkswagen Caddy van 2015’ten beri mevcut haliyle piyasadadır. Önceki nesline çok benzese de, birçok güvenlik kiti ve güncellenmiş bilgi-eğlence sistemleri de dahil olmak üzere bir dizi teknolojik gelişmeyi içeriyor.

Beklediğiniz gibi, VW Caddy van serisi Caddy Maxi olarak etiketlenmiş daha uzun dingil mesafeli versiyonlarla çok çeşitli gövde stilleri ve formatları içerir. Ailece binmek istiyorsanız, beş kişilik Caddy Combi ve ya uygun bir MPV gibi hissettiren beş veya yedi koltuklu Caddy Life seçeneği de vardır.

Caddy Van Geniş Motor Yelpazesine Sahip

Caddy serisinde, Euro 6 emisyon standartlarını karşılayan iyi bir dizel ve benzinli motor yelpazesi bulunmaktadır. Dizel serisi, sırasıyla 74bhp, 101bhp ve 148bhp üreten bir 2.0 TDI motorun üç versiyonundan oluşuyor. Çift kavramalı otomatikleştirilmiş bir şanzımanla eşleştirilebilirken, giriş seviyesi dizel yalnızca manueldir. 1.0 litrelik ve 1.4 litrelik üç benzinli benzinli motorda mevcuttur.

Ürün gamının en iyisi Caddy Highline, VW’nin Discover Media Navigasyon sistemi, sis lambaları, otomatik farlar ve alaşım jantlarla birlikte gelir.

Mevcut VW Caddy eski kasasına çok benziyor.

İki dingil mesafesi seçeneği 2.681 mm ve 3.006 mm, 3.2m3 veya 4.2m3 yük hacimleri üretir. Yüksek tavan seçeneği olmadığından, minibüs kompakt van sınıfındaki en büyük kargo alanlarıyla tam olarak eşleşemez. Ancak maksimum 857 kg taşıma kapasitesi rekabetçidir.

Yük uzunluğu 1.779 mm’dir. Arkadan erişim, asimetrik olarak bölünmüş yan menteşeli arka kapılar ile sağlanır. 700 mm açıklığa sahip bir kayar yan kapı da standarttır. Ayrıca isteğe bağlı olarak karşı kanada bir ikinci eklenebilir.

Yandan menteşeli arka kapılar 90 dereceye kadar açılıyor. Ancak mandallara hafifçe vurduğunuzda daha iyi erişim için 180 dereceye kadar açılacaklar. 1.172 mm’ye kadar olan nesneler daha sonra tekerlek yuvaları arasında kaydırılabilir.

Caddy, kalın kapı kolları, yarım yükseklikte iç paneller ve sert plastikten yapılmış geniş eşik koruyucuları ile yükleme alanı etrafında güven verici derecede sağlam görünüyor. Yükleme tabanının altı bağlama halkası vardır ve daha uzun Maxi modelde iki tane daha alırsınız.

Caddy’deki standart güvenlik donanımı cömerttir ve seçenekler listesi etkileyici bir sürücü yardımları paketini barındırır.

Standart olarak gelen sürücü ve yolcu hava yastıkları mevcuttur. Ayrıca, aracın önündeki mesafeyi izleyen Ön Yardım teknolojisi var. Sistem ayrıca, bir çarpışmanın yakın olabileceğini düşünürse acil durdurma için frenleri hazırlar. Acil Şehir Freni, bir çarpışmayı önlemek veya etkisini azaltmak için aslında düşük hızlarda fren uygulayacaktır.

Buna ek olarak, Caddy müşterileri, öndeki araca belirli bir hız ve belirli bir mesafeyi koruyan Uyarlanabilir Hız Kontrolü vardır. Karşıdan gelen göz kamaştırıcı ışıkları önlemek için ana farı kısan Işık Yardımı da vardır. Yorgunluğa işaret edebilecek ve bir uyarı sesi de mevcuttur.

Caddy’nin Euro 6 dizel serisindeki 74bhp, 101bhp ve 148bhp motorlar, aynı 2.0 litrelik ünitenin varyasyonlarıdır. Sırasıyla 225Nm, 250Nm ve 340Nm maksimum tork çıkışları sağlar. Benzinli TSI versiyonları ne yazık ki ülkemizde mevcut değildir.

A4 evrak işleri için büyük bir ön göğüs tutacağı, geniş kapı cepleri, kapalı bir torpido gözü ve büyük bir baş üstü raf dahil olmak üzere öğeleri yerleştirmek için bir dizi konumla depolama çok iyidir. Ayrıca koltukların altında ek eşya saklama yeri opsiyonel olarak mevcuttur.

İKİNCİ EL CADDY İLANLARI

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here