Ford’un Transit Connect’i 2013’ün sonlarında kapsamlı bir şekilde güncellendi. O zamana kadar, hem panelvan hem de katlanabilir koltuk sırasına sahip bir panelvan olarak alçak tavanlı kısa dingil açıklığı veya yüksek tavanlı uzun dingil açıklığı formlarında geliyordu. Tüm modeller, 75 bg, 90 bg ve 110 bg sunan üç adet 1.8 litrelik Duratorq TDCi motor seçeneğiyle desteklenmektedir. Daha rahat bir yolculuk için altıncı vitese özlem duyan beş vitesli bir manuel şanzıman aracılığıyla ilerler. Bununla birlikte, Connect mükemmel bir yol tutuşuna sahiptir. Güvenilir, dayanıklı ve ekonomiktir.

Transit Connect Farklı Gövde Stillerinde Mevcut

Connect, kısa bir dingil mesafesi ve alçak tavan veya yüksek tavanlı uzun bir dingil mesafesi ile gelir. 2,8 metreküp veya 3,7 metreküp yük hacim sağlar. Bununla birlikte, kafes bölmeli, katlanabilir bir yolcu koltuğu ile birlikte gelir. Bu, yük hacmini 3,4 metreküp ve daha uzun versiyon için 4,3 metreküp yükseltir.  Katlanabilir ikinci koltuk sırasına sahip versiyonları, arka koltuklar yerindeyken 1,4 metreküp ve 2,1 metreküp veya ikinci sıra katlandığında 2,6 metreküp ve 3,4 metreküp sunuyor. Kısa versiyonda 850kg veya daha uzun modelde 900kg’dan fazla taşıyabilir. Kısa vanda iki Euro palet alabilirsiniz.

Connect, üniversal raf ve raf sistemlerinin kolay kurulumu için önceden dişli güçlendirilmiş sabitleme noktalarıyla birlikte gelir. Bu nedenle müşterilerin boyalı metal yapıya delik açma zorunluluğu olmamalıdır. Connect’te altı bağlama noktası vardır. Standart olarak bir yükleme zemini kaplaması gelir. Bir dizi bölme belirtilebilir ve seçenekler listesinde tavan rafları ve tavan kafesleri mevcuttur. Katlanır yolcu koltuğuna sahip olmamayı tercih ederseniz, sürücünün değerli eşyalarını gözden uzak tutması için yolcu koltuğunun altında bir saklama çekmecesi seçeneği de vardır.

Standart Olarak Geniş Güvenlik Sistemleri Var

Connect standart olarak ESC ile birlikte gelir. Sürücüye kaygan koşullarda yardım sağlar. Sürücü hava yastığı da standarttır. Yolcu ve yan hava yastıkları opsiyonel olarak mevcuttur. Emniyet kemeri tutucular ve sert fren yapıldığında otomatik olarak yanıp sönen uyarı ışıkları da standarttır. Güvenlik önlemleri arasında, motor immobilizerli Hırsızlık Önleme sistemi ve korumalı kapı kilitleri yer alıyor. Merkezi kilitleme, tüm trim seviyelerine dahildir. Tüm Ford minibüslerinde olduğu gibi, kaputu açmak için kontak anahtarının kullanılmasını gerektirir.

Transit Connect’in içi biraz eski görünüyor. Ancak yine de rahat ulaşım sağlıyor. Bununla birlikte, standart katlanır yolcu koltuğu, uzun yolculuklar için biraz ince olabilir. Temel model Connect, aux’a sahip, direksiyon kolonuna monte edilmiş ses kontrolleriyle birlikte gelir. Katlanabilir yolcu koltuğu ve kafes bölme, standart döşemenin bir parçasıdır. Yağmura duyarlı silecekler, otomatik farlar ve elektrikle ısıtılan kapı aynaları ile birlikte dahildir.

İKİNCİ EL TRANSİT CONNECT İLANLARI

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here