Ford Transit Connect, şehir içinde ve dışında rahatlıkla kullanabileceğiniz ekonomik ve sağlam bir panelvandır.

Ford Transit connect mk3 2014 yılında geldi. Mk1 ise 2002 yılında geldi. 2018’de ise yapılan bir makyaj ile daha verimli 1.5 EcoBlue dizel motorları, geliştirilmiş dış görünüşü ve Ford’un binek otomobillerinden ödünç alınan araç içi teknolojisi ile geldi.

Transit Connect Otomobil  Konforuna Sahip

Keyifli sürüş ve iyi teknolojinin kombinasyonu, Transit Connect’in küçük kamyonet sektöründe rekabetçi olduğu anlamına geliyor. Olması gerekiyor, çünkü Volkswagen Caddy , Citroen Berlingo , Vauxhall Combo , Peugeot Partner ve Fiat Doblo gibi bazı ciddi rakipleri var.

Bu sınıftaki çoğu kamyonet gibi Transit Connect, L1 ve L2 uzunluklarında bir panelvan olarak gelir. Ancak yalnızca tek bir tavan yüksekliği vardır. Tüm modeller, tek bir sürgülü yan kapıya sahiptir. Ancak arkada ise 50:50 bölmeli bir çift kapısı vardır. Tüm Transitler, kabinde iki koltuk bulunurken, ince bir çelik bölmeye sahiptir.

Önceliğiniz yolcu taşımaksa , Tourneo Connect , Transit Connect’in özel yolcu versiyonudur. Tamamen camla kaplı, beş veya yedi koltuklu ve daha otomobile benzeyen bir iç mekana sahiptir.

Transit Connect’in taşıma kapasitesi makul seviyelerde. Ancak Citroen Berlingo ve Fiat Doblo gibi rakipleri bir tondan fazla yük taşıyabiliyor.

Ancak, Ford, L1 versiyonunun bile iki Europallet taşıyabileceğini belirtmek istiyor. L2, isteğe bağlı Loadthrough perdesi ile yükleme alanındaki 3,4 metre uzunluğundaki eşyaları alabilir.

Tüm modellerde 90 derecede kilitlenen ve 180 dereceye kadar tamamen açılan 50:50 bölünmüş arka kapıları var. Ayrıca kaldırım kenarı sürgülü yan kapı vardır. Ayrıca arka kapılar camlı bir üstten menteşeli bagaj kapağı ile değiştirilebilir. Ford ayrıca tüm kapılar ve bölme için cam sunmaktadır.

Güvenlik Donanımları

Standart olarak, ESC denge kontrolü ve bir sürücü hava yastığına sahip olursunuz. Ayrıca Yokuşta Kalkış Yardımı ve Acil Durum Fren Yardımı da standarttır..

Bazı vanların aksine, Transit Connect’te yalnızca tek bir sürücü hava yastığı bulunur. İsteğe bağlı bir yolcu hava yastığı da bulunur.

Tüm modeller, 45 saniye sonra otomatik yeniden kilitleme özelliğine sahip merkezi kilitlemeye sahiptir. Elektrikli kilitlemeler ve bir immobilizer de standarttır.

Ford, son yıllarda binek araçlarını sürmek için büyük bir keyif haline getirdi. Ayrıca bunları dengeli yol tutuşu ile Transit van serisinin tamamına enjekte etmeyi başardı.

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here