Ford Transit Custom Nugget; Ticari Karavan.

1
5906
Ford Transit Custom Nugget Görünüm

Ford Transit Custom Nugget, bu modeli ülkemiz yolların da sıkça görüyoruz. Ama daha önce hiç karavan versiyonu bu versiyonu görmemiştik. Tam teçhizatlı bir karavanın sunabildiği her şeyi kullanıcılarının önüne getiren model Avrupa’nın ardından Türkiye’ye de geliyor. Avrupa satışları rekor seviyeye ulaşan bu ticari karavan, ülkemizde de başarılı satış rakamlarına ulaşması bekleniyor. Bu modelin bir kamp aracına dönüşmesinde, Ford ile işbirliği yapan kamp uzmanı Westfalia öncü oldu. Modelin asıl amacı kullanıcılarının temel ihtiyaçlarını karşılamak esaslı üretildi. İyi donanımlı Bir mini mutfak, dört kişiye kadar çıkabilen uyku alanı, lavabo ve muhteşem duş olanakları ile size beş yıldızlı otel imkanlarını sağlayabiliyor.

Ford Transit Custom Nugget’dan Müthiş Özellikler!

Ford Transit Custom, ayarlanabilir eğimli çatı özelliği ve opsiyona göre, sabit yüksek tavan seçeneği sunuyor. Plus donanımı ise, standart olarak yüksek bir tavana sahip olarak geliyor. Bu Ticari karavanın yenilikçi tasarımı, arka tarafında L şeklinde yer alan bir mini mutfak, girişte yer alan geniş bir oturma alanı ve yemek masasının bile ayrı konumlandırılması ilgi çekici gözüküyor. Çatıda bulunan konforlu uyku alanlarıyla üç odalı bir ev düzeni oluşturarak kendine hayran bırakıyor. Model en fazla 4 yatak kapasiteli geliyor. Çatısında ki yatak sayısı 2 olarak belirlenmiş. Mini donanımlı mutfağımız da yer alan çift brülörlü gazlı ocak sistemi ve krom nikel çelik lavabo, her türlü yemeğin hazırlanmasına olanak sağlıyor. Yiyecekler için 40 litrelik kompresörlü buzdolabı da aracın içerisinde geliyor. Modelde ki en güzel şeylerden olan, 42 litre kapasiteli hem tatlı hem de atık su tankları oluyor. Bu tanklar sayesinde ayrıca aracın arkasında dışarıda duş alma imkanı da kullanıcılara sunulmuş durumda.

Ford Transit Custom Nugget’ın Motor Seçenekleri Neler?

Transit Custom, Ford’un yakıt verimliliği için kombine edilmiş ve her seviyede öncelikli hedefi düşük seviye tork sunmak olan modernizeye sahip 2.0 litrelik EcoBlue dizel ünite ile geliyor. Müşteriler, her biri altı ileri vites seçeneği olmak üzere manuel ya da SelectShift otomatik şanzımanlı, 130 beygir ve 170 beygir versiyonlarını isteklerine göre seçebiliyor.

2. El Ford Transit Custom İlanları İçin Tıklayın!

1 YORUM

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here