Citroen Berlingo Van küçük panelvan sektöründe büyük bir rakiptir. Hem Türkiye hem de Avrupa’da satışlara öncülük etmektedir. Sürücüler için güvenliği ve kullanım kolaylığını artırmak için binek otomobil serisinden aldığı teknolojiyi bir araya getirdi.

Kare gövdesi, içerideki yük alanını maksimize etti. Berlingo, temel gövdesini ve şasisini Peugeot Partner ve Opel Combo ile paylaşıyor. Bununla birlikte, ön tasarımı Citroen Dispatch minibüsünün yanı sıra C3 ve C3 Aircross gibi modellerinden alıyor.

Alçak bir zemin yüklemeye yardımcı olur. Arka tekerlek yuvaları arasındaki genişliğin artması, iki Europallet’in Berlingo Van’ın arkasına kolaylıkla sığabileceği anlamına gelir. Daha geniş bir taban alanının yanı sıra, yük hacmi de artmıştır. Berlingo için en düşük yük oranı 667 kg’dır. Ayrıca bu, bazı modellerde bir tonun biraz üzerine çıkar. Yükünüzün ne kadar ağırlığından emin değilseniz, isteğe bağlı aşırı yük göstergesini minibüsün arkasına takarsınız. Böylece yükünüzün minibüsün maksimum taşıma kapasitesine ne zaman yaklaştığını size söyleyebilir.

Berlingo Van Motor Seçenekleri

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here