Türkiye Yeni Berlingo’yu Sevdi!

0
11599
Citroen Berlingo Beyaz

Türkiye yeni Berlingo’yu sevdi! Citroén Berlingo modeli, kısa sürede, hafif ticari araç kategorisinin en sevilenleri, en çok tercih edilenleri arasına girdi. Biz de Citroén Berlingo’nun başarısını değerlendirmek istedik. Sizin Berlingo hakkındaki yorumlarınızı da merak ediyoruz. 

Türkiye Yeni Berlingo’yu Sevdi!

Citroén’in tamamen yenilenen hafif ticari aracı Berlingo, lansman fiyatı ve özellikleri ile epeyce dikkat çekti. Bugün trafikte dikkat çekici miktarda Berlingo görüyoruz. Bu da aslında markanın başarısını kanıtlıyor. 

Citroén markası, yenilediği Berlingo modelini tanıtırken lansmana özel olarak 99 bin Tl etiket koymuştu. Üçüncü nesil Berlingo, zaten özellikleri ile epeyce dikkat çekerken bu cazip fiyat da onun satış başarısında önemli bir rol oynadı.

Citroén Berlingo’nun üçüncü nesli 4,4 m uzunluğuna, 2,78mm dingil mesafesine sahip. 2,70 metre kadar yükleme alanı sunuyor. Citroén Berlingo’da 775 litrelik bagaj hacmi var. Koltuklar yatırıldığında ise 3.500 litreye kadar alan sunuyor. 

İkinci el Citroén Berlingo fiyat listesi burada!

Yeni Berlingo’nun motoru da önemli değişiklikler sunuyor. Detaylar şöyle…

Yeni Berlingo’da 100HP gücünde 1,6 litre motor veya 130HP 1,5 litrelik motor görev yapıyor. Blue HDİ dizel motor seçenekleri ile dikkat çeken araç, 1,2 litrelik 3 silindirli benzinli motor da sunuyor. 

Yeni Citroén Berlingo’nun motoru ve bazı teknik detaylar

Citroén Berlingo’nun benzinli motoru 110HP güç 205 Nm tork üretiyor. 

Maksimum hızı 175km/s. 0-100km/s hızlanmasını ise 11,5 saniyede tamamlıyor. 

Berlingo’nun ortalama yakıt tüketimi 100km’de 5,5 litre. 

Sıfır Citroén Berlingo fiyat listesi burada!

Berlingo güvenlik sistemleri konusundan da tercih edilebilir bir araç. Yeni nesil güvenlik sistemleri donanıma ek olarak genişletilebiliyor. Renk seçenekleri de oldukça geniş. Ayrıca yeni nesil hafif ticari sınıfının sunduğu kaliteli iç mekan algısı konusunda en iyilerden biri. 

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here